I LOVE NATURE AND LOVELY WEEKEND ♥

november 24, 2013

 

Det er søndag og det hele er så stille.. Ihvertfald ude i naturen hvilket jeg bare havde brug for idag. Jeg tror at jeg vil ud og nyde naturen hver søndag fra nu af. Nu hvor jeg ikke går i byen længere eller fester, er dér mere tid i weekenderne til at lave en masse som jeg har glædet mig til og jeg nyder det fuldt ud! By the way har ikke festet i 5 uger nu, så er ret stolt af mig selv. Jeg var oppe i et 14 meters tårn på min gåtur idag! Det er en ” Tårnby” tror jeg nok den hedder. Den ligger lidt udenfor Holstebro (når man køre mod Lemvig) Jeg er virkelig bange for den slags.. But i do it! Og jeg er så stolt af mig selv! Big time.. Jeg vil overgå min frygt gang på gang… 14 meter er jo ikke så højt igen forhold til så meget andet men det er altid et stort skridt at man gør’ noget man ikke ville ha’ gjort. Her kan i se en masse billeder fra dagen derpå.. Så smukt udsigt and i love it!

 

image (5)

 

Det var denne 14 meter tårn jeg var op i… Den hedder Tårnby – SÅ smukt.

image (13)

Udsigten fra Tårnby – SÅ smukt..

image (10)

op fra og ned af..

image (8)

Efter år <3

image (6)

Der jeg stop op i tårnet..

image (9)

 Dream <3

image (12)

Der var en masse af denne slags! Synes det så smukt at hylde en masse gode mennesker fra hvad de gjorde i gamle dage..

image (11)

#selvoptaget Model…. selv i skoven! Hihi

ha” en dejlig søndag.. xx

 • Reply
  Funda
  november 24, 2013 at 5:15 pm

  Ser hyggeligt ud !! :oo jeg står her og arbejder med projekt

  • Reply
   Hamsa Yassin
   november 24, 2013 at 5:17 pm

   Hahahah 😀 Det har været hyggeligt! Og skal ha’ Durum nu 😉 😉
   Lyder da hyggeligt! Hehe

   • Reply
    Funda
    november 24, 2013 at 5:37 pm

    WHAAAT! Hvor du heldig!!

    • Reply
     Hamsa Yassin
     november 24, 2013 at 5:41 pm

     Du kan bare lave dine opgaver før tid :PPP hehe

 • Reply
  Funda
  november 24, 2013 at 5:15 pm

  Ser hyggeligt ud !! :oo jeg står her og arbejder med projekt

  • Reply
   Hamsa Yassin
   november 24, 2013 at 5:17 pm

   Hahahah 😀 Det har været hyggeligt! Og skal ha’ Durum nu 😉 😉
   Lyder da hyggeligt! Hehe

   • Reply
    Funda
    november 24, 2013 at 5:37 pm

    WHAAAT! Hvor du heldig!!

    • Reply
     Hamsa Yassin
     november 24, 2013 at 5:41 pm

     Du kan bare lave dine opgaver før tid :PPP hehe

Leave a Reply