MAN SKAL IKKE SE NED PÅ FOLK SOM CUTTER!

november 27, 2013
 

Se aldrig ned på nogen medmindre du er i færd med at hjælpe dem op.

Jeg har virkelig tænkt og tænkt i disse dage på  ” cutter“.  Jeg har selv haft meget imod disse mennesker og jeg har ikke vidst bedre selv omkring  disse mennesker. Jeg har altid selv troet at det bare  var “opmærksomhed”. Men sådan hænger det  ikke sammen! Disse mennesker har det faktisk skidt faktisk virkelig skidt. Jeg har mange læsere som har eller cutter sig selv og jeg har sat mig ind i det, jeg kender også selv en masse mennesker personligt som gør’ det her. Det er en “følelse” som jeg ikke kan sætte mig ind i og det hjælper dem så til at tænke på noget helt andet end de smerter de går rundt med indeni! Og det er så synd at dér skal det til før, at nogen for det bedre ved det? Disse mennesker skal man ikke se ned på, men faktisk hjælpe dem. Jeg har selv hjulpet 2 piger med at stoppe med at cutte, og jeg er super glad for jeg kunne gi’ dem deres “liv tilbage” Og jeg synes ikke man skal svine folk til for at de cutter eller hænge dem ud på nettet som mange gør.  Jeg støtter på ingen måder cutter! Men jeg har medfølelse med dem.Der er mange  historier bag det. Hvad synes i om cutter? Synes i at  man skal gi’ dem opmærksomhed og hjælpe dem? Eller synes i at dét er folk som bare vil ha’ opmærksomhed? xx

 • Reply
  Funda
  november 27, 2013 at 7:42 pm

  Så trist og sååå rigtigt :(!

  • Reply
   Hamsa Yassin
   november 27, 2013 at 7:47 pm

   Ja, det så trist :'( <3

 • Reply
  Funda
  november 27, 2013 at 7:42 pm

  Så trist og sååå rigtigt :(!

  • Reply
   Hamsa Yassin
   november 27, 2013 at 7:47 pm

   Ja, det så trist :'( <3

 • Reply
  Paulina Thøgersen
  november 27, 2013 at 7:46 pm

  Har selv rigtigt, rigtig mange veninder der har cuttet og nogen der stadig gør. Det er langt fra for opmærksomheden, med et råb om hjælp. Mennesker der sviner dem til med det, gør at de bliver ved og det bliver værre og værre. Folk der sviner cuttere til har tydeligvis ingen forståelse for hvad grunden til man rent faktisk cutter. Med dette dejlig indlæg honny, så kommer du ud med et FANTASTISK budskab, som mange kunne lære af. At det faktisk ikke er nedladende at man cutter, men noget der skal tages hånd om. Det sker ikke ved at fortælle personen det er forkert og svine dem, men at hjælpe personen der cutter med at få det bedre med sig selv personligt.

  Fantastisk indlæg!

  • Reply
   Hamsa Yassin
   november 27, 2013 at 7:49 pm

   Tusind tak søde! Ja, det trist at man skal konstant skal ha’ fordomme om denne slags.. Det trist at man skal gør’ det til et tabu.. Men held og lykke til disse mennesker <3

   • Reply
    Hamsa Yassin
    november 29, 2013 at 9:38 am

    Tak min skat <3

 • Reply
  Paulina Thøgersen
  november 27, 2013 at 7:46 pm

  Har selv rigtigt, rigtig mange veninder der har cuttet og nogen der stadig gør. Det er langt fra for opmærksomheden, med et råb om hjælp. Mennesker der sviner dem til med det, gør at de bliver ved og det bliver værre og værre. Folk der sviner cuttere til har tydeligvis ingen forståelse for hvad grunden til man rent faktisk cutter. Med dette dejlig indlæg honny, så kommer du ud med et FANTASTISK budskab, som mange kunne lære af. At det faktisk ikke er nedladende at man cutter, men noget der skal tages hånd om. Det sker ikke ved at fortælle personen det er forkert og svine dem, men at hjælpe personen der cutter med at få det bedre med sig selv personligt.

  Fantastisk indlæg!

  • Reply
   Hamsa Yassin
   november 27, 2013 at 7:49 pm

   Tusind tak søde! Ja, det trist at man skal konstant skal ha’ fordomme om denne slags.. Det trist at man skal gør’ det til et tabu.. Men held og lykke til disse mennesker <3

   • Reply
    Hamsa Yassin
    november 29, 2013 at 9:38 am

    Tak min skat <3

Leave a Reply