GOODBYE NOVEMBER : Op og Nedtur (My Secret)

30. november 2013

NOVEMBER 2013 

Hey you.. Nu vil jeg til at skrive om hvordan denne måned har været for mig: Det vil jeg forresten gøre fremover + som i ved laver jeg altid et opslag om hvad dér skal til og ske når vi altid kommer ind i et nyt måned. Dér jo skete meget i november måned for mig. Som i nok alle sammen så med d. 14 november på TV3 dér jeg dukket op igen i ” For Lækker Til København”  Jeg har ærligtalt valgt og ikke blogge om det så meget udover et indlæg (på dagen) Dér jeg ser det som fortid. Optagelserne fra Juni måned og jeg havde ikke lige regnet med hvordan det faktisk blev til dér da skete mange ting den dagen og jeg fortryder bestemt ikke at jeg deltog! Igen det er reality- tv og der så meget i ikke får at se. Hvilket jeg regner med at i godt ved? Men jeg tager det som et oplevelse (igen) Og jeg glæder mig ekstrem meget til at lave tv engang i fremtiden. Den 15 november (dagen efter) havde jeg jo fødselsdag og blev fejret godt igennem af mine nære mennesker tid  til god mad og hygge! By the way så har jeg hverken feste eller drukket alkohol i 6 uger præcis idag. Det vil sige.. Jeg har slet ikke festet i november måned!? Jeg er virkelig stolt af mig selv og forsætter dét god stil! ( har nemlig lavet en aftale med mig selv at jeg ikke feste i et halvt år) Vinderne af mine t0 giveaways er… (SLIMSHADY2611 = DELUX MASCARA) (CIRKLEBOBLER = SBYSCOLLECTION) Tillykke og jeg skriver til jer. Tak til alle som har deltaget og som i ved kommer dér utrolig mange fede giveaways til december.

 

Images from during November and delicious food. Lovely fans and’s be dead my friend’s sister in this month why is there lit candles .. white in peace beautiful angel.

 

foto 2 (3)

 

 

Jeg glæder mig så meget til at blogge for jer i december måned! Husk at følg med og se hvad dér skal ske og ellers kan i altid følge min instagram profil HER. Hvor jeg dagligt poste om mit liv. Jeg vil smutte igen – Skal træne nu og i aften kommer to af mine veninder på besøg! Så skal dér hygges! xx love on my diamonds <3

 • Svar
  Funda
  30. november 2013 at 15:42

  Respekt for det med fester !! <3 det altid godt at køre den gode stil <3
  Køre du vidre med reality eller kommer der nye oplevelser 🙂 <3

  • Svar
   Hamsa Yassin
   30. november 2013 at 16:29

   Det for vi og se min søde. Pt bruger jeg alt min tid på blog <3

 • Svar
  Funda
  30. november 2013 at 15:42

  Respekt for det med fester !! <3 det altid godt at køre den gode stil <3
  Køre du vidre med reality eller kommer der nye oplevelser 🙂 <3

  • Svar
   Hamsa Yassin
   30. november 2013 at 16:29

   Det for vi og se min søde. Pt bruger jeg alt min tid på blog <3

 • Svar
  Josefine S.
  3. december 2013 at 22:16

  Jeg er så lykkelig over at jeg vandt den smukke sweater. Og jeg glæder mig vildt meget til at modtage den!

 • Svar
  Josefine S.
  3. december 2013 at 22:16

  Jeg er så lykkelig over at jeg vandt den smukke sweater. Og jeg glæder mig vildt meget til at modtage den!

Skriv en kommentar