FEELING MY SELFFFFF ♥ I’m bored

december 2, 2013

BABY I

Kender i det? Jeg synes godt nok at min aften har været alt for lang! Jeg har kedet mig, og kedet mig og KEDET MIG. Hvad gør’ man så? Det man elsker aller mest i sit liv ( my blog) Jeg elsker forresten også mit NIKON 3200 som er et fantastisk spejlfalsekamera! #feelingmyselfff  ♥ Har fået taget mig en masse billeder af mig selv (i know selvglad) men so what? Hvis man elsker sig selv så hvorfor ikke? Synes alle brude og ha’ den følelse! Ja, selvom ingen er perfekte kan man vel få det bedste ud af nuet? Det har jeg tænkt mig. Always be your self! Håber ellers at i har haft en dejlig mandag aften og ikke har kedet jer så meget som mig… Det vil være synd! xx

foto 1 (3)

foto 2 (4)

 

 • Reply
  Funda
  december 2, 2013 at 9:04 pm

  Tror faktisk jeg har kedet mig mere end du har Hamsa

  • Reply
   Hamsa Yassin
   december 2, 2013 at 9:05 pm

   Hahahhah har du? :p Jeg har trippet for sygt! 😀

 • Reply
  Funda
  december 2, 2013 at 9:04 pm

  Tror faktisk jeg har kedet mig mere end du har Hamsa

  • Reply
   Hamsa Yassin
   december 2, 2013 at 9:05 pm

   Hahahhah har du? :p Jeg har trippet for sygt! 😀

Leave a Reply