MY DREAM HOME (UP DATE)

2. december 2013

Hej bloggen!

I det nye år har jeg tænkt mig at lave en “join my crib video” til jer. Så i kan se med hvordan jeg bor? Mange af jer har spurgt ind til dét nemlig. Men denne indlæg handler om min drømme bolig og sådan her vil jer bo en skøn dag. Jeg mere til lyse farver og meget omhyggelig omkring mit hjem, jeg elsker også sådan nogle store “diamonds lys” De koster bare kassen! Har i også sådan en ” Dream home” i tankerne? Her kan  i se mit..

 

foto (1)  foto 2 (2)

 

Jeg elsker virkelig denne slags “lyse farver” og lidt guld i dét. Især denne spejl er så fantastisk! Det er lige mit smag…  Sofaen her er også ret lækker at se på? Jeg ved måske ikke lige om den er helt behaglig? Men den er enkelt og det er jeg helt tosset med.

 

foto 4 foto 5

Walk in closet – den vil alle ha’ og dét vil jeg bestemt! En masse tøj, sko og ja alt den slags. Det er jo alt for lækkert! Denne her er meget lys i det og dét ser super godt ud! Og denne sofa ser mere afslappet ud end den anden og den er helt vild lækker syntes jeg.

Det var lidt af hvad jeg går og drømmer om.. Glæder mig ekstrem meget til at vise jer mit hjem i det nye år. xx

 • Svar
  Funda
  2. december 2013 at 15:08

  Damn lækker huuus :O <3

  • Svar
   Hamsa Yassin
   2. december 2013 at 15:36

   Ja ikke 😮 3

 • Svar
  Funda
  2. december 2013 at 15:08

  Damn lækker huuus :O <3

  • Svar
   Hamsa Yassin
   2. december 2013 at 15:36

   Ja ikke 😮 3

Skriv en kommentar