ADMIRABLE WHITE NET JERSEY ⋆ FROM GALACI (RABATKODE 15 %)

december 5, 2013

Hvad synes i om min nye admirable white net jersey fra GALACI? Jeg er så glad for den virkelig! Og det er bestemt ikke sidste gang jeg skal ha’ tøj derfra. De har været så søde at vil gi’ alle min søde læsere en rabatkode til deres WEBSHOP på 15% til alle deres produkter Rabatkoden er: (HAMSA) Så husk at benytte det! Måske til en julegave? Jeg er super glad for dén! De har tit rabatter på deres facebook-site HER. Gi’ et like og følg med! xx.

 • Reply
  Funda
  december 5, 2013 at 5:09 pm

  Rabat:O alletiders!!:D hvor lang tid varer koden ??? 🙂 <3 og piisse flot bluse 😉

  • Reply
   Hamsa Yassin
   december 5, 2013 at 5:51 pm

   Ved det ikke! køber du noget?? 😀

 • Reply
  Funda
  december 5, 2013 at 5:09 pm

  Rabat:O alletiders!!:D hvor lang tid varer koden ??? 🙂 <3 og piisse flot bluse 😉

  • Reply
   Hamsa Yassin
   december 5, 2013 at 5:51 pm

   Ved det ikke! køber du noget?? 😀

Leave a Reply