UPDATE – I LOVE WEEKEND

7. december 2013

Hej bloggen.

Yeah! Jeg  faktisk super glad fortiden og dét hele kører bare derud af. Det er præcis 7 uger siden at jeg sidst drak alkohol idag, jeg faktisk meget stolt af mig selv! Jeg elsker jo party og farver men jeg må også tilbage til min seriøse træning og kost dér jeg går meget op i det! Men jeg klager ikke, jeg spare penge og jeg er frisk hver weekend but i love it!  Hey? Så i mine nye smykker på instagram idag? Hvis ikke kan du se dem her! Jeg fik mig en lækker ur og en gudring fra CHANTI som er et så lækkert sted at shoppe smykker til billig penge! Tjek det ud – måske finder du din julegave derfra? Jeg har storset fedet den idag! I aften starter VM i håndbold for kvinder og dét skal ses! Go’ DANMARK! Dét elsker jeg faktisk! Har engang gået til håndbold selv… Men dét er ikke så meget mig længere, jeg elsker dog at se det! Men nu vil jeg gør’ det hyggeligt. Ha’ en dejlig aften xx

foto 3      foto 4

 Jeg er så glad for mit new – in! Hvad synes i? Kan i li’ det? Kan købes HER. Og husk dér håndbold i aften! (VM) Danmark – Kina kl. 20:00 På  TV2.

Dér jeg fedte den idag ikke? Der tog jeg bare en masse billeder af mig selv! Som altid.. #SELFIE 

  foto 2foto 5

    Skriv en kommentar