CHRISTMAS TIME AND MAGIC

december 8, 2013

 ⋆  ⋆

Det er jo december og dér skal jo hygges med alt det lækre! Her i aftes fik jeg lyst til at lave en masse konfekt og havngrynkugler og den slags. Fik lige poste et billed på min instagram HER.  Hvor jeg skrev om dér var andre end mig som dér julehygge? Og det var dér mange! Så det var super hyggeligt at lave noget som mange andre også gjorde. Mit humør kører konstant op og ned fortiden? Og jeg hader dét virkeligt! Jeg elsker at smile altid og vær’ i godt humør.. Men jeg falder i et “hul” midt i det hele? Kender i det?  Jeg ved ikke hvad der sker.. Jeg savner en masse mennesker i mit liv som jeg ikke har set længe!  Forresten – SÅ kan i spare 50 kroner hos PAVOSCREENDK hvis i bruger rabatkoden ( HAMSA) Når men her er billederne fra min julehygge fra i aftes.. Sov dejligt derude! Håber at vi alle får en dejlig ny uge alle sammen. xx

foto 1 (2)

foto 2 (1)

foto 4 (1)

foto 5 (1)

 • Reply
  Funda
  december 8, 2013 at 10:51 pm

  Julehygge alletiders <3
  Kender det med humøret op og ned virkelig irreterende men endel af livet 😐
  -elsker jul<3

  • Reply
   Hamsa Yassin
   december 8, 2013 at 10:53 pm

   ja søde.. This life 🙁 Men tak for din kommenter! You are so sweet!!!

   • Reply
    Funda
    december 8, 2013 at 10:56 pm

    Tak og ilm <3 op med humøret det snart jule aften heheh

 • Reply
  Funda
  december 8, 2013 at 10:51 pm

  Julehygge alletiders <3
  Kender det med humøret op og ned virkelig irreterende men endel af livet 😐
  -elsker jul<3

  • Reply
   Hamsa Yassin
   december 8, 2013 at 10:53 pm

   ja søde.. This life 🙁 Men tak for din kommenter! You are so sweet!!!

   • Reply
    Funda
    december 8, 2013 at 10:56 pm

    Tak og ilm <3 op med humøret det snart jule aften heheh

Leave a Reply