CHRISTMAS TIME AND MAGIC

8. december 2013

 ⋆  ⋆

Det er jo december og dér skal jo hygges med alt det lækre! Her i aftes fik jeg lyst til at lave en masse konfekt og havngrynkugler og den slags. Fik lige poste et billed på min instagram HER.  Hvor jeg skrev om dér var andre end mig som dér julehygge? Og det var dér mange! Så det var super hyggeligt at lave noget som mange andre også gjorde. Mit humør kører konstant op og ned fortiden? Og jeg hader dét virkeligt! Jeg elsker at smile altid og vær’ i godt humør.. Men jeg falder i et “hul” midt i det hele? Kender i det?  Jeg ved ikke hvad der sker.. Jeg savner en masse mennesker i mit liv som jeg ikke har set længe!  Forresten – SÅ kan i spare 50 kroner hos PAVOSCREENDK hvis i bruger rabatkoden ( HAMSA) Når men her er billederne fra min julehygge fra i aftes.. Sov dejligt derude! Håber at vi alle får en dejlig ny uge alle sammen. xx

foto 1 (2)

foto 2 (1)

foto 4 (1)

foto 5 (1)

 • Svar
  Funda
  8. december 2013 at 22:51

  Julehygge alletiders <3
  Kender det med humøret op og ned virkelig irreterende men endel af livet 😐
  -elsker jul<3

  • Svar
   Hamsa Yassin
   8. december 2013 at 22:53

   ja søde.. This life 🙁 Men tak for din kommenter! You are so sweet!!!

   • Svar
    Funda
    8. december 2013 at 22:56

    Tak og ilm <3 op med humøret det snart jule aften heheh

 • Svar
  Funda
  8. december 2013 at 22:51

  Julehygge alletiders <3
  Kender det med humøret op og ned virkelig irreterende men endel af livet 😐
  -elsker jul<3

  • Svar
   Hamsa Yassin
   8. december 2013 at 22:53

   ja søde.. This life 🙁 Men tak for din kommenter! You are so sweet!!!

   • Svar
    Funda
    8. december 2013 at 22:56

    Tak og ilm <3 op med humøret det snart jule aften heheh

Skriv en kommentar