MY SOULMATE AND FUN TIME

8. december 2013

 

Jeg nyder min weekend fuld ud! Dét bedste ved det hele er at min kusine Amina ( som jeg har kendt siden jeg var 6 år) var på besøg herhjemme! Hun har nemlig boede her i Holstebro hele sit liv men dog flytte til København sidste år. Hvilket som er mega øv! Vi har så mange minder sammen og jeg siger dig vi har lavet så meget lort! Men vi har også været uvenner mange gange og dét skal man ha’ med som et positivt ting dér jeg mener at ægte venner skulle også kunne skændes. Men hun var forbi inden hun skulle videre til fest og vi sad herhjemme og hygge og grinet og alle vores sjove minder kom op. Kender i det? ” KAN DU HUSKE DENGANG” JA JEG KAN… OGSÅ flækker man bare af grin.. Jeg elsker dét og jeg nyder det. Og så sød som hun er gav hun mig jo en gave! En  Mac cyber lipstick  ⋆ Kender ikke rigtigt til makeup og bruger det ikke. Men jeg ville så gerne ha’ denne dér den passer til mørke mennesker og jeg kommer bestemt til at bruge den meget! Har i ellers haft en dejlig weekend? Og hvad skal i lave? xx

 

foto 4

 

 

foto (2)

 

foto 1 (1)

 

foto 5

 • Svar
  Funda
  8. december 2013 at 12:56

  Lyder så dejligt:’) elsker at bringe minder frem det så hyggeligt :’) <3
  Jeg havde også en kusine på besøg, men en kusine jeg er sammen med hver dag, heheh 😀

  • Svar
   Hamsa Yassin
   8. december 2013 at 13:01

   Hvor er du sød! Ja, kender du det? SÅ snakker man altid om fortiden! Os selvom i er sammen hverdag <3 😀

 • Svar
  Funda
  8. december 2013 at 12:56

  Lyder så dejligt:’) elsker at bringe minder frem det så hyggeligt :’) <3
  Jeg havde også en kusine på besøg, men en kusine jeg er sammen med hver dag, heheh 😀

  • Svar
   Hamsa Yassin
   8. december 2013 at 13:01

   Hvor er du sød! Ja, kender du det? SÅ snakker man altid om fortiden! Os selvom i er sammen hverdag <3 😀

 • Svar
  Funda
  8. december 2013 at 13:12

  Jep, noget af den bedste følelse:’) også husker man ligepludselig alt som det var igår :’)

  • Svar
   Hamsa Yassin
   8. december 2013 at 15:25

   Ja præcis 🙂 Håber at du hygger dig! Forsat en dejlig søndag <3

 • Svar
  Funda
  8. december 2013 at 13:12

  Jep, noget af den bedste følelse:’) også husker man ligepludselig alt som det var igår :’)

  • Svar
   Hamsa Yassin
   8. december 2013 at 15:25

   Ja præcis 🙂 Håber at du hygger dig! Forsat en dejlig søndag <3

Skriv en kommentar