BLANDET MANDAG + OPSKRIFT

9. december 2013

Monday? Min mandag har været okay, jeg kunne slet ikke sove i nat.. Tankerne flyver og ja, det ikke altid alt er fair. Dagen har været okay, jeg har ikke rigtig haft lyst til og se nogen eller lave det store.. Det kender i vel? Men jeg er typen som aldrig vil gi’ op… Hvergang man får et slag så skal man bare rejse sig op igen! This life.. Jeg poster mit aftensmad på instagram og mange af jer ville ha’ en opskrift, og her får i den. Under billedet kan i læse hvad dér præcis er i og det smager så lækkert! Prøv det. Og har i hørt hvem dér kommer til Danmark? Det gør’ MILEY CYRUS – Det er ikke besluttet hvor og hvornår endnu! Men jeg skal godt nok med til dét! WE CAN’T STOP… årh elsker MILEY!

 

OPSKRIFTEN:

Bulgur: blandet med dét man har lyst til? Jeg har løg, tomater, agurker og en masse grønt.

Man vælger selv hvad man vil ha i’ og man kan gør’ det lækkert  med salt og peber og yes! Det smager så godt!

Okskød: Det blander du med en masser krydderier og læg og former dem som ” små frikadeller” vupti! Så har du en lækker måltid.

foto 4 (2)

TALK THAT TALK

 

foto 1 (3)

 

 Min jakke er fra H&M 

foto 3 (2)

 • Svar
  Funda
  9. december 2013 at 19:21

  Ser så godt ud!!:D
  Kommer Miley ??:O hvor ved du det fra?? :O
  Forresten håber du for bedre humør snart 🙁

  • Svar
   Hamsa Yassin
   9. december 2013 at 19:29

   Ja.. Hun gør – men tid og hvor er ikke sat på endnu <3

 • Svar
  Funda
  9. december 2013 at 19:21

  Ser så godt ud!!:D
  Kommer Miley ??:O hvor ved du det fra?? :O
  Forresten håber du for bedre humør snart 🙁

  • Svar
   Hamsa Yassin
   9. december 2013 at 19:29

   Ja.. Hun gør – men tid og hvor er ikke sat på endnu <3

Skriv en kommentar