MANGE FØLELSER PÅ SPIL

december 15, 2013

 

 

Kender i det? Hvor man venter på en vigtig samtale? Om man er inde eller ude? Jeg har jo mange drømme og jeg kæmper hver eneste dag for dem. Engang idag eller imorgen får jeg en opkald som jeg venter spændt på! Jeg kan desværre ikke fortælle hvad det handler om… Men som jeg nævnt på bloggen i fredags havde jeg jo en samtale med Jackie Navarro. Og jeg glæder mig til at fortælle mere om dét hele når alt er på plads forhåbentligt!  Jeg er ikke typen dér tålmodig og det er en prøve det her og jeg må sige at jeg får lært noget. Forresten diamonds! Jeg har jeg egentligt fortalt jer hvad jeg skal i det nye år? Jeg har nemlig skrevet det på instagram MEN: Jeg skal til københavn starten af det nye år og  interviewes af en magazine som hedder ” Ethniqa Magazine”  Hvor jeg skal ind og fortælle om mit liv og drømme.. Dér kommer til og ske meget i det nye år og jeg glæder mig. Når… Men må hellere få ryddet op og få tiden til at gå! Ha’ en dejlig søndag xx

 • Reply
  Funda
  december 15, 2013 at 12:27 pm

  Glæder mig til det med ethniqa ville så germe læse det!:D <3

  • Reply
   Hamsa Yassin
   december 15, 2013 at 12:28 pm

   Ja, havde du ikke haft om det på skolen før? <3

 • Reply
  Funda
  december 15, 2013 at 12:27 pm

  Glæder mig til det med ethniqa ville så germe læse det!:D <3

  • Reply
   Hamsa Yassin
   december 15, 2013 at 12:28 pm

   Ja, havde du ikke haft om det på skolen før? <3

Leave a Reply