BLANDET ONSDAG // JEG ER GLAD!

december 18, 2013

Hey Honeys!

Update time // Fra dagen idag: Den har været umærket! Jeg stadig træt og har svært ved at falde i søvn.. Jeg fik en tid hos lægen og skal ind og se om jeg skal længere op på medicin for mit ADHD (hvis i ikke vist det) Mit ADHD er en af de typer som ikke kan falde til ro.. Når ja? Har jo min kugledyne men om jeg husker og bruge den? Nej! Det så dumt af mig.. Men har dog  fundet dén frem nu! Så i aften / nat skal jeg bruge den! Ellers har jeg hygge mig, og fået noget godt mad udefra ( kylling/co) Så det er sundt nok! Hehe.. Michelle og jeg har været ude og gå og vi skulle da lige forbi fakta! PEPSI MAX til 10 kroner! Hehe og skal bestemt til at falde ned på det… Jeg drikker alt for meget af det fortiden. Jeg vil hop i bad og tænd noget lys.. Glæder mig allerede til endnu en ny dag imorgen! Ha’ det dejligt så længe og sov godt. xx

foto (11)

 • Reply
  Amir
  december 18, 2013 at 8:34 pm

  Dejligt hamsa vil du ikke følge mig på instagram jeg hedder SULTANOFCANDY please follow me

  • Reply
   Hamsa Yassin
   december 18, 2013 at 8:35 pm

   Hehe 🙂 Jeg følgere kun dem jeg kender til.. Svare dog altid 😉

 • Reply
  Amir
  december 18, 2013 at 8:34 pm

  Dejligt hamsa vil du ikke følge mig på instagram jeg hedder SULTANOFCANDY please follow me

  • Reply
   Hamsa Yassin
   december 18, 2013 at 8:35 pm

   Hehe 🙂 Jeg følgere kun dem jeg kender til.. Svare dog altid 😉

 • Reply
  Funda
  december 18, 2013 at 8:35 pm

  Elsker onsdage!! Eneste dag eg for fri klokken 12 :’)
  Skal du ikke se believe i morgen :O

  • Reply
   Hamsa Yassin
   december 18, 2013 at 8:35 pm

   Nej mussie. Skal ind og se den første til d. 2 jan med en veninde :*
   og os mig! tæt på weekend <3 :O 😀

   • Reply
    Funda
    december 18, 2013 at 8:38 pm

    Nåerh Hehehe <3 hygge skal ind og se den i morgen premieren !!:O
    Glæder miiig!!:D

    • Reply
     Hamsa Yassin
     december 18, 2013 at 8:39 pm

     HSUK OG SKRIV HVORDAN DEN ER SÅ!!! 🙂

 • Reply
  Funda
  december 18, 2013 at 8:35 pm

  Elsker onsdage!! Eneste dag eg for fri klokken 12 :’)
  Skal du ikke se believe i morgen :O

  • Reply
   Hamsa Yassin
   december 18, 2013 at 8:35 pm

   Nej mussie. Skal ind og se den første til d. 2 jan med en veninde :*
   og os mig! tæt på weekend <3 :O 😀

   • Reply
    Funda
    december 18, 2013 at 8:38 pm

    Nåerh Hehehe <3 hygge skal ind og se den i morgen premieren !!:O
    Glæder miiig!!:D

    • Reply
     Hamsa Yassin
     december 18, 2013 at 8:39 pm

     HSUK OG SKRIV HVORDAN DEN ER SÅ!!! 🙂

Leave a Reply