DERFOR; SNAKKER JEG IKKE MED GUSTAV.

23. december 2013

Hey bloggen ♥

Mange af jer har spurgt mig ind til om jeg  stadig snakker med Gustav? Eller om vi er venner/uvenner. Nu har jeg så valgt at lave dette indlæg for jer, jeg tog jo på “date” første gang med Gustav tilbage til november 2012 (for lækker til love) Dengang gik det hele stærkt for mig. Jeg var ved at komme over en masse i mit liv som skete førhen og det hele var ved at gå godt for mig selvom at jeg havde taget en masse kilo på. Men veninde Lise  // For lækker til love (sæson 4) Som jo selv  var ” hovedpersonen” i den sæson og igennem hende kom jeg med dér de ledte efter dates til Gustav. Som i nok så afsnittet var det både positivt/negativt. Men hvad ved i? I ser måske 8-10 min af afsnittet hvor vi faktisk  en hel dag på at optager/filmer. Det skal lige siges her at jeg på ingen måder hader Gustav eller har noget imod ham! Men jeg skal bare ikke ha’ en som ham i mit liv og jeg bliver aldrig venner med ham. Når… Men efter de første afsnit havde vi skrevet lidt sammen og der var ingenting dér. En af disse caster til TV3; skrev til mig tilbage  i maj måned om jeg havde lyst til at date Gustav ( Har fundet beskeden frem) hvilket jeg også har sendt til Gustav efter han jo mente AT jeg selv ville på date med ham igen? What? Ja, det mener Gustav; AT jeg ville på date med ham. Og det passer ikke! For jeg vist engang at de optog optagelserne til “For lækker til København” dengang overhovedet! Og hvorfor skulle jeg på date med ham igen? Men jeg ved godt hvorfor Gustav siger  som han gør og jeg valgt at ikke udstille ham og vise mine aftaler med TV3 frem på facebook.. Men igen, jeg ligeglad med hvad han tror eller ikke.. Alle ved Gustav er Gustav.. Men grunden til at jeg ikke vil snak med ham er AT: Han siger som han gør’ ” at jeg skulle skrevet at jeg var forelsket i ham i et halvt år” What? Jeg har aldrig været forelsket i manden så ved ikke hvor han har disse ord fra? Det faktisk derfor jeg skuffet over ham. Men han skal jo lyve for at få det hele til at kører og sådan er reality verden. Jeg hader ham ikke, jeg er hellere ikke sur på ham eller noget! Men jeg skal bare ikke være så falsk selv. Jeg har alligevel fået meget det  ud af det, jeg har fået omtale på 2 små “date” en fantastisk blog, en masse fede læsere, sponsorsoter, fantastiske kontakter og nye planer for fremtiden så jeg klager ikke! Håber at i fik svare på hvorfor jeg ikke snakket med Gustav mere og at i kan forstå i mig. Ha’ det dejligt! xx.

 • Svar
  DERFOR SNAKKER JEG IKKE MED GUSTAV. · Selected Bloggers
  23. december 2013 at 3:55

  […] Mange af jer har spurgt mig ind til om jeg stadig snakker med Gustav? Eller om vi er venner/uvenner. Nu har jeg så valgt at lave dette indlæg for jer, jeg tog jo på “date” første gang med Gustav tilbage til november 2012 (for lækker til love) Dengang gik det hele stærkt for mig. Jeg var ved at komme over en masse i mit liv som skete førhen og det hele var ved at gå godt for mig selvom at jeg havde taget en masse kilo på. Men veninde Lise // For lækker til love (sæson …read more […]

 • Svar
  Funda
  23. december 2013 at 11:19

  Han er jo hel væk :Oo en fuck alt, du noget langt Hamsa!!:D <3 giv aldrig op! Du skal nok nå længere det tror jeg på!:')

  • Svar
   Hamsa Yassin
   23. december 2013 at 11:26

   Hvor er du sød! Det betyder så meget <3

   • Svar
    Funda
    23. december 2013 at 11:29

    Du fortjener alt Hamsa <3

    • Svar
     Hamsa Yassin
     23. december 2013 at 11:30

     Du den sødeste! En af mine yndlings is you. Kiss

 • Svar
  Jessica
  23. december 2013 at 11:44

  Fuck da ham.. Du skal nok klare det Hamsa <3

  • Svar
   Hamsa Yassin
   23. december 2013 at 11:53

   Årh hvor er du sød! Det gør’ jeg skam også. Tak søde <3

 • Svar
  Anonym
  23. december 2013 at 14:25

  Du finder nok prinsen en dag!
  Ikke tag dig af dårlige date det er du for god til!

  • Svar
   Hamsa Yassin
   23. december 2013 at 14:44

   Hvor er du sød! Tusind tak <3 🙂 Det betyder utroligt meget.

 • Svar
  emilie
  23. december 2013 at 15:00

  elsker dig! 🙂 <3

  • Svar
   Hamsa Yassin
   23. december 2013 at 17:39

   tak min sødeste <3

 • Svar
  Nik
  23. december 2013 at 16:41

  Du skal nok finde prinsen du bedre end falsk-hed ikk jeg har noget imod ham jeg FUCKING stor fan af gustav jeg har hans aotograf men vi ved jo gidt alle sammen han er så selv glad så det er til at bræk sig over men sådan er han jo bare men alige vel er du meget bedre end det men jeg er selvfølgelig ikk størr fan af ham end jeg er af dig og jeg skal nok få din aotograf EN DAG
  -jeg elsker dig❤️

  • Svar
   Hamsa Yassin
   23. december 2013 at 17:40

   Hvor er du sød! Gustav er stadig en dejlig fyr.. Men ja, det tv og husk nu det intet hate mod ham. Håber det bedste for ham og igen tak for det! Det smiger <3

 • Svar
  Natascha De Jesus Olsen
  25. december 2013 at 2:18

  Du kender min mening om alt det her. Du fortjener meget mere. Og jeg ved du er kommet så langt med dit liv, og at du kan klare alle de ting du støder imod! Jeg er der ihvertfald for dig, til en hver tid, og du kan altid skrive! <33

  • Svar
   Hamsa Yassin
   25. december 2013 at 5:36

   Tusind tak min skat! Du ved jeg er her for dig <3

Skriv en kommentar