MONDAY MED NATTØJ // OPSKRIFT ♥

23. december 2013

 Hey Diamonds.

Årh! Hvor jeg dog bare fede den for vildt disse dage, jeg nyder det faktisk! Ingen træning eller noget som helst. Bare ren afslapning og hyggelig stunder! Det skulle alle gøre, jeg elsker disse dage selv. Jeg skal faktisk træne imorgen! Så helt fri fra træning bliver det ikke! Skal faktisk ud og gå om lidt. SÅ vil jeg hygge mig med et langt bad og rense hud og vask mit hår lækkert! Tænkt på om jeg skulle lave en video omkring hvad jeg bruger til mit kruset hår? Hvad siger i til det? Mange af jer har nemlig spurgt ind til hvad jeg gør’ med mit hår! Og kæmpe forståelse herfra hvorfor i er så nysgerrig! Imorgen er det juleaften og idag er dét lille juleaften og det regner og regner og det bliver ikke en hvid jul i år! Men sådan er det… Men man kan faktisk aldrig vide? Kan huske for cirka 2 -3 år siden hvor jeg feste med en masse venner d. 23 december (om natten) Og dér vi var på vej hjem så sneet det alligevel! Og dér havde det faktisk regnet meget inden! Men la’ os se hvordan det bliver i år.  Her er opskriften fra mit mad i aftes og det faktisk super nemt at lave og det smager så godt! Og det sundt. Håber at i alle får en dejlig lille juleaften og imorgen glæder jeg mig til at blogge for jer! xx

OPSKRIFT:

(Salat)

BABY MIX SALAT

MAJS

AGURKER

TOMATER

MIXET NØDDER

BROCCOLI

(Kød) 

Flank Steak.

Steges på panden i 20 min.

(Kartofler)

Små samsø kartofler i ovn.

Krydderis m. Salt/ Peber/ Paprika

foto 2 (18)

FØLG MIG PÅ  BLOGVIN HER.

 • Svar
  MONDAY MED NATTØJ // OPSKRIFT ♥ · Selected Bloggers
  23. december 2013 at 19:14

  […] Årh! Hvor jeg dog bare fede den for vildt disse dage, jeg nyder det faktisk! Ingen træning eller noget som helst. Bare ren afslapning og hyggelig stunder! Det skulle alle gøre, jeg elsker disse dage selv. Jeg skal faktisk træne imorgen! Så helt fri fra træning bliver det ikke! Skal faktisk ud og gå om lidt. SÅ vil jeg hygge mig med et langt bad og rense hud og vask mit hår lækkert! Tænkt på om jeg skulle lave en video omkring hvad jeg bruger til mit kruset hår? Hvad siger i til det? Mange af jer har …read more […]

 • Svar
  MONDAY MED NATTØJ // OPSKRIFT ♥ · Selected Bloggers
  23. december 2013 at 19:14

  […] Årh! Hvor jeg dog bare fede den for vildt disse dage, jeg nyder det faktisk! Ingen træning eller noget som helst. Bare ren afslapning og hyggelig stunder! Det skulle alle gøre, jeg elsker disse dage selv. Jeg skal faktisk træne imorgen! Så helt fri fra træning bliver det ikke! Skal faktisk ud og gå om lidt. SÅ vil jeg hygge mig med et langt bad og rense hud og vask mit hår lækkert! Tænkt på om jeg skulle lave en video omkring hvad jeg bruger til mit kruset hår? Hvad siger i til det? Mange af jer har …read more […]

 • Svar
  Funda
  23. december 2013 at 22:02

  Ser sååå godt ud :O

  • Svar
   Hamsa Yassin
   23. december 2013 at 22:10

   Tak min søde 🙂 <3

 • Svar
  Funda
  23. december 2013 at 22:02

  Ser sååå godt ud :O

  • Svar
   Hamsa Yassin
   23. december 2013 at 22:10

   Tak min søde 🙂 <3

Skriv en kommentar