GLÆDELIG JUL // EN SØD GAVE HILSEN FRA MICHELLE ♥

24. december 2013

GLÆDELIG JUL DIAMONDS!

Igår fik jeg en gave fra Michelle og den er bare så sød! Den betyder utrolig meget for mig! Michelle og jeg er nabo og vi har været uvenner i et halvt år cirka (privatesager) Og derfor betyder den så meget for mig. Der vi begge har gået en masse sammen og alligevel havde hun tænkt på mig idag. Tak min sødeste Michelle! Jeg elsker dig! Ih, vil lige dele denne historie med jer. Nu vil jeg gør’ mig færdig og fejre julen med dejlige mennesker. Vinderne på mine Julegiveaway bliver fundet senere i aften når jeg er hjemme. Endnu engang; Glædelig jul og hyg jer! Spis alt det i kan dér det er jul engang om året  😉 hehe. xx

foto 2 (19)

foto 3 (11)

foto 4 (10)

 • Svar
  GLÆDELIG JUL // EN SØD GAVE HILSEN FRA MICHELLE ♥ · Selected Bloggers
  24. december 2013 at 14:54

  […] Igår fik jeg en gave fra Michelle og den er bare så sød! Den betyder utrolig meget for mig! Michelle og jeg er nabo og vi har været uvenner i et halvt år cirka (privatesager) Og derfor betyder den så meget for mig. Der vi begge har gået en masse sammen og alligevel havde hun tænkt på mig idag. Tak min sødeste Michelle! Jeg elsker dig! Ih, vil lige dele denne historie med jer. Nu vil jeg gør’ mig færdig og fejre julen med dejlige mennesker. Vinderne på mine Julegiveaway bliver fundet senere i aften når jeg er …read more […]

 • Svar
  GLÆDELIG JUL // EN SØD GAVE HILSEN FRA MICHELLE ♥ · Selected Bloggers
  24. december 2013 at 14:54

  […] Igår fik jeg en gave fra Michelle og den er bare så sød! Den betyder utrolig meget for mig! Michelle og jeg er nabo og vi har været uvenner i et halvt år cirka (privatesager) Og derfor betyder den så meget for mig. Der vi begge har gået en masse sammen og alligevel havde hun tænkt på mig idag. Tak min sødeste Michelle! Jeg elsker dig! Ih, vil lige dele denne historie med jer. Nu vil jeg gør’ mig færdig og fejre julen med dejlige mennesker. Vinderne på mine Julegiveaway bliver fundet senere i aften når jeg er …read more […]

 • Svar
  Funda
  24. december 2013 at 23:04

  Har også været en fantastisk jul her !! 😀
  Hvor hun da bar’ sød :’) gav du ikke hende en gave ??:P

  • Svar
   Hamsa Yassin
   24. december 2013 at 23:42

   Nej, jeg vist jo ikke at hun kom med en gave. Men når butikkerne skal hun ha’ en gave ja! 😀

 • Svar
  Funda
  24. december 2013 at 23:04

  Har også været en fantastisk jul her !! 😀
  Hvor hun da bar’ sød :’) gav du ikke hende en gave ??:P

  • Svar
   Hamsa Yassin
   24. december 2013 at 23:42

   Nej, jeg vist jo ikke at hun kom med en gave. Men når butikkerne skal hun ha’ en gave ja! 😀

Skriv en kommentar