Det dér med at falde søvn og vågne op igen og ikke kunne falde søvn igen.. I hate it

25. december 2013

Hey honeys.

Kender i det? Jeg faldt i søvn ved en 22:oo tiden og vågnet igen cirka kl: 01:00 og siden har jeg ikke kunne sove! Ja hurra klokken er 06:45 nu.. Men jeg tror at jeg lægger mig til at sove her om ikke så længe så jeg kan få 3-4 timer. SÅ skal dér trænes idag! Årh, det glæder jeg mig til efter alt det julemad. Haha, jeg har faktisk lige spist pandekager! Ups.. Men så skal dér bare trænes ekstra. Jeg laver nok en indlæg om min træning senere idag. Imens kan jeg lege selfie /selfietime.. Ha’ en dejlig onsdag. xx

foto 1 (24)

 • Svar
  Det dér med at falde søvn og vågne op igen og ikke kunne falde søvn igen.. I hate it · Selected Bloggers
  25. december 2013 at 5:54

  […] Kender i det? Jeg faldt i søvn ved en 22:oo tiden og vågnet igen cirka kl: 01:00 og siden har jeg ikke kunne sove! Ja hurra klokken er 06:45 nu.. Men jeg tror at jeg lægger mig til at sove her om ikke så længe så jeg kan få 3-4 timer. SÅ skal dér trænes idag! Årh, det glæder jeg mig til efter alt det julemad. Haha, jeg har faktisk lige spist pandekager! Ups.. Men så skal dér bare trænes ekstra. Jeg laver nok en indlæg om min træning senere idag. Imens kan jeg lege selfie /selfietime.. Ha’ en …read more […]

 • Svar
  Det dér med at falde søvn og vågne op igen og ikke kunne falde søvn igen.. I hate it · Selected Bloggers
  25. december 2013 at 5:54

  […] Kender i det? Jeg faldt i søvn ved en 22:oo tiden og vågnet igen cirka kl: 01:00 og siden har jeg ikke kunne sove! Ja hurra klokken er 06:45 nu.. Men jeg tror at jeg lægger mig til at sove her om ikke så længe så jeg kan få 3-4 timer. SÅ skal dér trænes idag! Årh, det glæder jeg mig til efter alt det julemad. Haha, jeg har faktisk lige spist pandekager! Ups.. Men så skal dér bare trænes ekstra. Jeg laver nok en indlæg om min træning senere idag. Imens kan jeg lege selfie /selfietime.. Ha’ en …read more […]

Skriv en kommentar