JULEFROKOST PÅ JENSENS BØFHUS

december 25, 2013

Hey Honeys.

Årh… Jeg kan snart ikke mere! Så er det endelig SLUT. Alt det jule noget… Heldigvis forgik denne julefrokost på jensens bøfhus! Jeg hygge mig og vi fik snakket og spist noget lækkert derfra. Jeg elsker deres bøffer!! Mhm.. Jeg er faktisk træt af alt det her jule/noget nu og nu skal vi bare videre! Imorgen skal dér trænes efter to dage med mange usunde madvaner og det glæder jeg mig seriøst til. Jeg glæder mig helt vildt til nytårs aften faktisk! Uden druk i år og bare hygge med lækkert mad med de nære! Jo skal drikke BØRNE CHAMPAGNE. Jeg har lige været i bad og nu sidder jeg med en kop te og hygger.. Skal se TLC og sove. Sov godt derude og ha’ en dejlig nat. xx 

foto 2 (23)

foto 3 (12)

 • Reply
  JULEFROKOST PÅ JENSENS BØFHUS · Selected Bloggers
  december 25, 2013 at 10:02 pm

  […] Årh… Jeg kan snart ikke mere! Så er det endelig SLUT. Alt det jule noget… Heldigvis forgik denne julefrokost på jensens bøfhus! Jeg hygge mig og vi fik snakket og spist noget lækkert derfra. Jeg elsker deres bøffer!! Mhm.. Jeg er faktisk træt af alt det her jule/noget nu og nu skal vi bare videre! Imorgen skal dér trænes efter to dage med mange usunde madvaner og det glæder jeg mig seriøst til. Jeg glæder mig helt vildt til nytårs aften faktisk! Uden druk i år og bare hygge med lækkert mad med de nære! Jo skal drikke BØRNE …read more […]

 • Reply
  JULEFROKOST PÅ JENSENS BØFHUS · Selected Bloggers
  december 25, 2013 at 10:02 pm

  […] Årh… Jeg kan snart ikke mere! Så er det endelig SLUT. Alt det jule noget… Heldigvis forgik denne julefrokost på jensens bøfhus! Jeg hygge mig og vi fik snakket og spist noget lækkert derfra. Jeg elsker deres bøffer!! Mhm.. Jeg er faktisk træt af alt det her jule/noget nu og nu skal vi bare videre! Imorgen skal dér trænes efter to dage med mange usunde madvaner og det glæder jeg mig seriøst til. Jeg glæder mig helt vildt til nytårs aften faktisk! Uden druk i år og bare hygge med lækkert mad med de nære! Jo skal drikke BØRNE …read more […]

 • Reply
  Funda
  december 25, 2013 at 10:03 pm

  damn ser godt ud :OOOO

  • Reply
   Hamsa Yassin
   december 25, 2013 at 10:04 pm

   Ser jeg godt ud? eller maden? 😉

   • Reply
    Funda
    december 25, 2013 at 10:06 pm

    Hhahaah begge <3

    • Reply
     Hamsa Yassin
     december 25, 2013 at 10:06 pm

     Hahahah tak søde!!

 • Reply
  Funda
  december 25, 2013 at 10:03 pm

  damn ser godt ud :OOOO

  • Reply
   Hamsa Yassin
   december 25, 2013 at 10:04 pm

   Ser jeg godt ud? eller maden? 😉

   • Reply
    Funda
    december 25, 2013 at 10:06 pm

    Hhahaah begge <3

    • Reply
     Hamsa Yassin
     december 25, 2013 at 10:06 pm

     Hahahah tak søde!!

Leave a Reply