SOMETIMES // MY SECRET

28. december 2013

 

.. Jeg har haft nogle trælse dage og jeg er ikke typen dér ikke er bange for vise det. Det er okay og være ked af det og græde! Vi er alle mennesker og ens! This is life.. Men idag har jeg lagt det hele på hylden og kommet videre! Nogen mennesker skal man bare ikke stole på og det lære man bare gang på gang, jeg vil ønske hvis jeg kunne se på folk om de var det eller ej! Men det sgu svært. Jeg savner nogen der betyder meget for mig og det hårdt og konstant prøve og glemme dem… you know! Men Diamonds? Hold da op! I støtter mig hele vejen igennem! Jeg virkelig elsker jer hele vejen igennem. I er min lille familie som virkelig forstår mig! Tak for alt den kærlighed! Jeres Hamsa.

 

 • Svar
  Nik
  28. december 2013 at 13:11

  Hamsa Du er bare et MEGA godt menneske

 • Svar
  Nik
  28. december 2013 at 13:11

  Hamsa Du er bare et MEGA godt menneske

  • Svar
   Hamsa Yassin
   28. december 2013 at 13:12

   tak skønne <3

 • Svar
  SOMETIMES // MY SECRET · Selected Bloggers
  28. december 2013 at 13:17

  […] .. Jeg har haft nogle trælse dage og jeg er ikke typen dér ikke er bange for vise det. Det er okay og være ked af det og græde! Vi er alle mennesker og ens! This is life.. Men idag har jeg lagt det hele på hylden og kommet videre! Nogen mennesker skal man bare ikke stole på og det lære man bare gang på gang, jeg vil ønske hvis jeg kunne se på folk om de var det eller ej! Men det sgu svært. Jeg savner nogen der betyder meget for mig og det hårdt og konstant prøve …read more […]

 • Svar
  SOMETIMES // MY SECRET · Selected Bloggers
  28. december 2013 at 13:17

  […] .. Jeg har haft nogle trælse dage og jeg er ikke typen dér ikke er bange for vise det. Det er okay og være ked af det og græde! Vi er alle mennesker og ens! This is life.. Men idag har jeg lagt det hele på hylden og kommet videre! Nogen mennesker skal man bare ikke stole på og det lære man bare gang på gang, jeg vil ønske hvis jeg kunne se på folk om de var det eller ej! Men det sgu svært. Jeg savner nogen der betyder meget for mig og det hårdt og konstant prøve …read more […]

 • Svar
  Funda
  28. december 2013 at 14:47

  Blev helt rørt :’)

  • Svar
   Hamsa Yassin
   28. december 2013 at 16:16

   elsker dig <3

 • Svar
  maja
  28. december 2013 at 16:56

  Hamsa du er fantastisk du er som du er du skal være stolt af dig selv lad ik folk trampe på dig <3

  • Svar
   Hamsa Yassin
   28. december 2013 at 16:59

   tak min sødeste! taak <3

 • Svar
  Luise
  28. december 2013 at 20:24

  Det hårdt at savne nogen der træder på en gang på gang skat. Så vi må lærer at de ikke fortjener vores kærlighed når de misbruger den. Babe , du er meget bedre tjent uden dem. Om man så næsten føler sig alene er det , det værd. For man kan kun hele sig selv ved at smide skrald ud. Jeg er her for dig ligesom du altid er der for mig ! Husk vi to står stærkere sammen . Elsker dig <3 og husk du er så pisse sej at du rejser dig hver gang!

  • Svar
   Hamsa Yassin
   28. december 2013 at 20:26

   elsker dig så højt skat <3

 • Svar
  Luise
  28. december 2013 at 23:16

  Ikke højere end jeg elsker dig min skat <3 . Er så stolt af dig !!!!

  • Svar
   Hamsa Yassin
   29. december 2013 at 11:24

   årh skat <3 <3

Skriv en kommentar