MY NEW YEAR’S EVE / / January 2014

januar 1, 2014

Hej Diamonds.

Kom i godt ind i det nye år? Og hygge i jer? I har alle 10 finger idag ikke? Hehe, jeg havde en fantastisk aften igår! Jeg var herhjemme med Sine og Trine og vi fik 3 rettes menu og hygge med det. Jeg drak jo ikke i år og jeg er stolt! ( 11 uger nu) Så det bestod af børne champagne med jordbær! Det smagt nu okay. Vi fik hygge os med en masse minder, musik og taler og de festet videre hos andre venner hvor jeg lagde mig til og sove. Hvilket var svært og falde i søvn med alt det krudt derude! Men det gik.. Her er billeder fra min aften.. Og ønsker alle mine diamonds – læsere velkommen til et nyt år med bloggen – i love you guys! xx

foto 2 (27)

foto 5 (7)

foto 1 (31)

foto 3 (15)

foto 4 (14)

 • Reply
  MY NEW YEAR’S EVE / / January 2014 · Selected Bloggers
  januar 1, 2014 at 3:38 pm

  […] Kom i godt ind i det nye år? Og hygge i jer? I har alle 10 finger idag ikke? Hehe, jeg havde en fantastisk aften igår! Jeg var herhjemme med Sine og Trine og vi fik 3 rettes menu og hygge med det. Jeg drak jo ikke i år og jeg er stolt! ( 11 uger nu) Så det bestod af børne champagne med jordbær! Det smagt nu okay. Vi fik hygge os med en masse minder, musik og taler og de festet videre hos andre venner hvor jeg lagde mig til og sove. Hvilket var svært og falde …read more […]

 • Reply
  MY NEW YEAR’S EVE / / January 2014 · Selected Bloggers
  januar 1, 2014 at 3:38 pm

  […] Kom i godt ind i det nye år? Og hygge i jer? I har alle 10 finger idag ikke? Hehe, jeg havde en fantastisk aften igår! Jeg var herhjemme med Sine og Trine og vi fik 3 rettes menu og hygge med det. Jeg drak jo ikke i år og jeg er stolt! ( 11 uger nu) Så det bestod af børne champagne med jordbær! Det smagt nu okay. Vi fik hygge os med en masse minder, musik og taler og de festet videre hos andre venner hvor jeg lagde mig til og sove. Hvilket var svært og falde …read more […]

 • Reply
  Funda
  januar 1, 2014 at 3:55 pm

  Bedste nytår !! 😀

  • Reply
   Hamsa Yassin
   januar 1, 2014 at 5:36 pm

   Godt du hygge dig :*

 • Reply
  Funda
  januar 1, 2014 at 3:55 pm

  Bedste nytår !! 😀

  • Reply
   Hamsa Yassin
   januar 1, 2014 at 5:36 pm

   Godt du hygge dig :*

 • Reply
  anne
  januar 2, 2014 at 4:56 pm

  Hej Hamsa!
  Jeg håber du er kommet godt ind i dit nye år, og du skal vide dette er intet ondt imod dig og ingen hate på dig! Men nu følger jeg dig både på instagram og læser din blog af og til, og det falder mig ind og irriterer mig når jeg læser dine opslag at der er så mange stavefejl. Hvis du har i tankerne om at blive en god blogger skal du lære at læse dine indlæg igennem for små fejl såsom “hygge i jer” og “det smagt nu okay”,også hvor du ligger trykket når du bruger STORE bogstaver eller ´ tegnene. Dette er bare en hjælp og en opfordring til dig så det bliver dejligere at læse dine opslag igennem!
  Håber du tager det som positiv kritik 🙂

  • Reply
   Hamsa Yassin
   januar 2, 2014 at 5:39 pm

   Hej smukke.
   Jeg er lidt ordblind og tak for din mening søde. jeg gør’ det så godt som jeg kan <3

 • Reply
  anne
  januar 2, 2014 at 4:56 pm

  Hej Hamsa!
  Jeg håber du er kommet godt ind i dit nye år, og du skal vide dette er intet ondt imod dig og ingen hate på dig! Men nu følger jeg dig både på instagram og læser din blog af og til, og det falder mig ind og irriterer mig når jeg læser dine opslag at der er så mange stavefejl. Hvis du har i tankerne om at blive en god blogger skal du lære at læse dine indlæg igennem for små fejl såsom “hygge i jer” og “det smagt nu okay”,også hvor du ligger trykket når du bruger STORE bogstaver eller ´ tegnene. Dette er bare en hjælp og en opfordring til dig så det bliver dejligere at læse dine opslag igennem!
  Håber du tager det som positiv kritik 🙂

  • Reply
   Hamsa Yassin
   januar 2, 2014 at 5:39 pm

   Hej smukke.
   Jeg er lidt ordblind og tak for din mening søde. jeg gør’ det så godt som jeg kan <3

 • Reply
  orgarfnam
  januar 17, 2014 at 4:08 pm

  Nice blog )
  http://vifpdc5k.com my blog

 • Reply
  orgarfnam
  januar 17, 2014 at 4:08 pm

  Nice blog )
  http://vifpdc5k.com my blog

Leave a Reply