Pretty Woman ♥

1. januar 2014

Klokken 20:00 på Kanal4.

 

Ved i hvad? I kender nok til filmen ” Pretty Woman” og alle snakker om den. Men jeg har aldrig set den før! Og jeg brude vist og skamme mig efter manges meninger men jeg har aldrig været typen som har set mange film? Jeg har altid set reality tv og den slags med film har aldrig været mig? Men i aften kommer den jo på tv ( kanal4 kl 20.00) Og det skal ses! Er så spændt dér alle siger at den er så god! Så nu skal den ses! Har google mig lidt frem om den filmen og den lyder fantastisk. xx

 

Julia Roberts Pretty Woman Movie Stills-003

 • Svar
  Pretty Woman ♥ · Selected Bloggers
  1. januar 2014 at 18:20

  […] Ved i hvad? I kender nok til filmen ” Pretty Woman” og alle snakker om den. Men jeg har aldrig set den før! Og jeg brude vist og skamme mig efter manges meninger men jeg har aldrig været typen som har set mange film? Jeg har altid set reality tv og den slags med film har aldrig været mig? Men i aften kommer den jo på tv ( kanal4 kl 20.00) Og det skal ses! Er så spændt dér alle siger at den er så god! Så nu skal den ses! Har google mig lidt frem …read more […]

 • Svar
  Funda
  1. januar 2014 at 18:20

  Har faktisk heller ikke set den :O men har heller ille danske kanaler -.-

  • Svar
   Hamsa Yassin
   1. januar 2014 at 18:26

   mener du det? :0

Skriv en kommentar