Pretty Woman ♥

januar 1, 2014

Klokken 20:00 på Kanal4.

 

Ved i hvad? I kender nok til filmen ” Pretty Woman” og alle snakker om den. Men jeg har aldrig set den før! Og jeg brude vist og skamme mig efter manges meninger men jeg har aldrig været typen som har set mange film? Jeg har altid set reality tv og den slags med film har aldrig været mig? Men i aften kommer den jo på tv ( kanal4 kl 20.00) Og det skal ses! Er så spændt dér alle siger at den er så god! Så nu skal den ses! Har google mig lidt frem om den filmen og den lyder fantastisk. xx

 

Julia Roberts Pretty Woman Movie Stills-003

 • Reply
  Pretty Woman ♥ · Selected Bloggers
  januar 1, 2014 at 6:20 pm

  […] Ved i hvad? I kender nok til filmen ” Pretty Woman” og alle snakker om den. Men jeg har aldrig set den før! Og jeg brude vist og skamme mig efter manges meninger men jeg har aldrig været typen som har set mange film? Jeg har altid set reality tv og den slags med film har aldrig været mig? Men i aften kommer den jo på tv ( kanal4 kl 20.00) Og det skal ses! Er så spændt dér alle siger at den er så god! Så nu skal den ses! Har google mig lidt frem …read more […]

 • Reply
  Funda
  januar 1, 2014 at 6:20 pm

  Har faktisk heller ikke set den :O men har heller ille danske kanaler -.-

  • Reply
   Hamsa Yassin
   januar 1, 2014 at 6:26 pm

   mener du det? :0

Leave a Reply