DE SØVNLØSE NÆTTER.. What now?

2. januar 2014

 

Klokken er 03:50 og jeg skal op om 4 timer! Her i juleferien har jeg bare ikke kunne sove så meget og (igår) sov jeg så til 14:00 og derfor kan jeg ikke sove nu! Dumt.. And i hate this! Har altid søvnløs problemer?  Jeg misunder virkelig bare de mennesker som bare kan sove som de vil!!! Gid hvis det var mig altså! Jeg har lige åbnet vinduet og måske hjælper det med noget frisk luft? Jeg har lige sat mig på sofaen med en kop faxekondi free  – Det smager faktisk okay! Men hold da op.. Mange kan ikke sove  i nat dér de festet hele natten igår så jeg føler mig heldigvis ikke ensom! Håber snart at jeg kan falde i søvn.. xx

 • Svar
  DE SØVNLØSE NÆTTER.. What now? · Selected Bloggers
  2. januar 2014 at 3:01

  […] Klokken er 03:50 og jeg skal op om 4 timer! Her i juleferien har jeg bare ikke kunne sove så meget og (igår) sov jeg så til 14:00 og derfor kan jeg ikke sove nu! Dumt.. And i hate this! Har altid søvnløs problemer? Jeg misunder virkelig bare de mennesker som bare kan sove som de vil!!! Gid hvis det var mig altså! Jeg har lige åbnet vinduet og måske hjælper det med noget frisk luft? Jeg har lige sat mig på sofaen med en kop faxekondi free – Det smager faktisk okay! Men hold da op.. …read more […]

 • Svar
  Henriette Tuborg
  2. januar 2014 at 3:03

  Du er ikke alene skat! Haha. Vi kan bare heller ikke sove

  • Svar
   Hamsa Yassin
   2. januar 2014 at 3:04

   hahahah elsker dig skat

 • Svar
  Henriette Tuborg
  2. januar 2014 at 3:07

  Træls den kun lige skrev halvdelen! Hahahah. Men skrev bare at vi kun havde sovet 4 timer i nat, men alligevel kan vi heller ikke sove…. Glæder mig til at vi skal hyggeeeeeeee os igen :* ps. håber snart du får noget søvn! Og jeg elsker også dig! You know (;

  • Svar
   Hamsa Yassin
   2. januar 2014 at 3:11

   du så dejlig skat! yes i know <3

 • Svar
  Sina
  2. januar 2014 at 3:08

  Ville ønske du kunne sove! Jeg er så også en af de personer som ikke kan sove, og har den sygeste hovedpine. Jeg håber når du falder i søvn og at du får en god drøm, og at du får den søvn som du har brug for. :*

  – kram her fra 😀

  • Svar
   Hamsa Yassin
   2. januar 2014 at 3:12

   du kan altid få mig til at smile sødeste Sina 🙂 er så taknemmelig for du startet med at følge mit liv.. kys <3

   • Svar
    Sina
    2. januar 2014 at 3:16

    Altid 😀 du ved at jeg altid vil være der igennem alt, og at du er det sødeste mennesker. Derfor er jeg der for dig, og det er der sikkert mange andre som også er. Men jeg er en af dem! 😀 <3

    • Svar
     Hamsa Yassin
     2. januar 2014 at 3:17

     Du er noget af det dejligste mus! Og i lige måde <3

 • Svar
  Sina
  2. januar 2014 at 3:21

  Tak skal du have <3 men jeg vil prøve at ligge mig til at sove IGEN! :/

  – sov godt og drøm sødt! 😀

  • Svar
   Hamsa Yassin
   2. januar 2014 at 3:23

   Prøver også selv igen mus. Nat nat <3

 • Svar
  Annika
  2. januar 2014 at 3:22

  Du er godt nok ikke alene, jeg skal på arbejde i morgen og kan ikke sove

  • Svar
   Hamsa Yassin
   2. januar 2014 at 3:26

   hehe søde… vil prøve igen nu:) hils Færøerne <3 håber at jeg kommer derop en skøn dag. Knus

   • Svar
    Annika
    2. januar 2014 at 3:32

    Ja, jeg prøvee også igen nu<3 det skal jeg nok! Det håber jeg også, vil så gerne møde dig 🙂
    Godnat og sov godt <3 knus

 • Svar
  Marý Sigurheim
  2. januar 2014 at 3:46

  virker det heller ik hvis du prøver sovepiller eller sådan noget søde Hamsa:*?

Skriv en kommentar