MY NEW BABES / / LOVE SHOES

3. januar 2014

 

Jeg var lige nede i byen idag! Også kunne jeg bare ikke modstå disse smukke sko! SÅ blev altså lige nød til at købe dem! Ups.. Men ved i hvad? De var blevet sat helt ned til 200 kroner?! Jeg har aldrig benyttet mig af det her ” Januar – udsalg” Men dét er det værd at kigge efter noget. Jeg fandt disse sko hos // BIANCO – Og man kan vist få 2 par for den ene pris! Jeg købt bare disse dér jeg ikke kunne finde noget andet som fanget mit opmærksomhed. Husk at kig efter noget af det i bruger mest i denne måned ( måske er du heldig) at finde noget godt! Nu vil jeg prøve dem igen, igen! xx

 

foto 2 (29)

 

foto 1 (33)

 • Svar
  MY NEW BABES / / LOVE SHOES · Selected Bloggers
  3. januar 2014 at 18:04

  […] Jeg var lige nede i byen idag! Også kunne jeg bare ikke modstå disse smukke sko! SÅ blev altså lige nød til at købe dem! Ups.. Men ved i hvad? De var blevet sat helt ned til 200 kroner?! Jeg har aldrig benyttet mig af det her ” Januar – udsalg” Men dét er det værd at kigge efter noget. Jeg fandt disse sko hos // BIANCO – Og man kan vist få 2 par for den ene pris! Jeg købt bare disse dér jeg ikke kunne finde noget andet som fanget mit opmærksomhed. Husk at kig efter …read more […]

 • Svar
  MY NEW BABES / / LOVE SHOES · Selected Bloggers
  3. januar 2014 at 18:04

  […] Jeg var lige nede i byen idag! Også kunne jeg bare ikke modstå disse smukke sko! SÅ blev altså lige nød til at købe dem! Ups.. Men ved i hvad? De var blevet sat helt ned til 200 kroner?! Jeg har aldrig benyttet mig af det her ” Januar – udsalg” Men dét er det værd at kigge efter noget. Jeg fandt disse sko hos // BIANCO – Og man kan vist få 2 par for den ene pris! Jeg købt bare disse dér jeg ikke kunne finde noget andet som fanget mit opmærksomhed. Husk at kig efter …read more […]

Skriv en kommentar