ONE OF MY BIGGEST SECRETS // MY SECRET

4. januar 2014

 

Jeg har en masse tanker omkring min fortid. Jeg må indrømme at dette indlæg betyder meget for mig. Jeg deler så meget om mig selv med jer og det er jeg bestemt glad for jeg gør. Jeg er ikke flov over hvem jeg er? Hvad jeg har gjort? Eller bange for at indrømme mine negative sidder? Jeg har snart blogget i 5 måneder på denne blog og jeg er bare blevet så glad for at blogge! Det virkelig blevet mit arbejde og mit liv på tekst. Jeg blogger om alt muligt og denne indlæg handler om en af mine værste nedture i mit liv – Som jeg faktisk gerne vil dele med jer. I januar 2011 ( præcis 3 år siden d. 28) Ændrede alt storset i mit liv! Det var en lørdag nat – spoler lige tiden tilbage til par dage inden. Jeg var gået hjemmefra og havde ikke lige det bedste forhold til min familie (hvilket jeg kommer til og blogge om senere) På det tidspunkt var mit liv helt sort, jeg kunne ikke finde rundt i mig selv længere. Jeg var næsten lige blevet 18 og alt ramlede sammen omkring mig. Jeg husker d. 28 januar som den værste dag i hele mit liv. Jeg var sammen med to veninder og en ven, vi sad på min (folkeskole) og besluttede os for at ryge hash. Jeg var 18? Og havde aldrig røget hash før? Og nu hvor alt var lort, så tænkte jeg, hvorfor ikke bare ryge og kom på andre tanker? Hvilket alle sagde man gjorde. Vi sad og røg, grinede og vi hyggede os. Men det varede ikke mange timer.. Jeg rejste mig op og startede med at blive et helt anden person over for de andre. Først troede de at jeg bare lavede sjov, hvilket de kender mig for. Men nej, jeg var faktisk ” besat” eller nemmere sagt ramt af en” hash – psykose” Jeg råbte og skreg og de andre kunne slet ikke kende mig. De blev så bange for mig og de vidste ikke hvad de skulle gøre af mig eller dem selv? Alt var som om jeg havde oplevet tingene før.. Det endte med jeg faktisk ville dø – så jeg gik baglæns og faldt over en hæk. Så lå jeg dér og råbte og pludselig kom der så to mænd? Jeg opfattede faktisk ikke hvad der forgik? Men det var så politiet. ( servilepolitiet) De tog mig med og jeg blev smidt ind på den lukkede. Efter det gik jeg i 4 måneder med angst anfald og kom på medicin, hvilket jeg stadig får den dag idag. Jeg tog på af det medicin og derfor blev jeg tyk. Jeg gav aldrig op og idag er jeg så lykkelig over jeg aldrig opgav håbet. Jeg fortryder ingenting, men jeg håber at i tænker over, når i vælger at ryge hash! Pas nu på! Ikke alle kan tåle det og jeg håber at i vil tænke over det. For ønsker ikke engang for min værste fjende, at skulle igennem det samme som mig. Håber at i forstår mig! xx Hamsa ( Ikke døm mig!!!c)  ♥

 • Svar
  Cassandra Elgaard
  4. januar 2014 at 15:14

  Wow!
  Så flot at du vælger at være så ærlig omkring din fortid!
  Både en utrolig følelsesladet historie men også en historie der “skræmmer” folk fra hash 🙂

  • Svar
   Hamsa Yassin
   4. januar 2014 at 15:18

   tak for det min søde! <3

 • Svar
  Julie
  4. januar 2014 at 15:16

  Fantastisk indlæg Hamsa! Du er noget så langt, jeg er så stolt af dig, at jeg ikke er et sekund i tvivl om, at dine nærmeste er mindst lige så stolt, som jeg!
  Jeg synes egentlig det er ret heldigt du ikke kunne tåle hash, ikke at du skulle igennem det du skulle, for det er frygteligt og jeg levede mig virkelig ind i det du skrev ♥ – Men heldigt på den måde, at det kunne havde udviklet sig til så mange andre ting. ♥
  Du er vidunderlig Hamsa, det er så flot det du har formået, jeg håber alt det bedste for dig, og jeg vil bestemt ikke dømme dig ♥

  • Svar
   Julie
   4. januar 2014 at 15:17

   Nået* det gik lidt stærkt, haha

  • Svar
   Hamsa Yassin
   4. januar 2014 at 15:19

   Hej smukke Julie!
   Tusind tak min søde. Ja, jeg lært det på den hårde måde. Men sådan er det.. Tak for dine smukke ord! Sætter pris på det <3

 • Svar
  Monica
  4. januar 2014 at 15:17

  Hamsa! Jeg synes for det første at det er pisse sejt du vil lave et indlæg om det, og du tør at stå frem – respekt for det! Men jeg blev godt nok ked af at læse det, jeg synes det er forfærdeligt det du har gennemgået, og jeg er glad for at du har det bedre igen. Jeg elsker din blog og selve din dejlige personlighed.
  No judging her fra, bare en kæmpemæssig bunke respekt <3

  • Svar
   Hamsa Yassin
   4. januar 2014 at 15:20

   hej min søde! Tusind tak! jeg var bange for hvad i vil tænke, men jeg havde bare lyst til at komme ud med det nu. tak for støtte! Love u!

 • Svar
  Mads
  4. januar 2014 at 15:38

  Jeg forstår ikke jeg er 15, har røget hash 2 gange da jeg var 14. Men hvorfor er der ikke sket noget med mig? 🙂

  • Svar
   Hamsa Yassin
   4. januar 2014 at 15:39

   Mads… Vi jo ikke ens alle sammen? 🙂

 • Svar
  Alberte Thuun-Petersen
  4. januar 2014 at 15:40

  Wow Hamsa! Virkelig flot at du fortæller der foran hele verden! Du er fandme så fucking sej. <3 Godt menneske det kan man sige om dig.
  Knus

  • Svar
   Hamsa Yassin
   4. januar 2014 at 15:41

   Tak sødeste! Det sætter jeg pris på!

 • Svar
  Sina
  4. januar 2014 at 15:43

  Jeg synes virkelig at det er stort af dig at dele din historie med os.
  Det med at du har prøvet at røget hash, og du fortæller os andre hvordan det var, er virkelig stort af dig.
  Jeg er så en af dem som synes at du burde at være virkelig stolt af dig selv, og du får andre mennesker til at indse at det er en smule dumt at prøve det.

  Jeg får virkelig mere og mere respekt for dig for hvert et indlæg du skriver. At du tør at stå frem med nogen ting som mange andre ikke tør at sige, eller blogge om. Du er et fantastisk menneske og jeg er virkelig glad for at du ikk er blevet afhængig af det.
  Jeg synes så også at du er et meget stærkt menneske, og tør at stå frem for (alle)

  Jeg siger det så igen.. Jeg er en person som har meget respekt for dig, og jeg vil altid være der for dig igennem alt! Du er en person alle ønsker at kende..

  – stort kram herfra :* <3
  Stay strong søde

  • Svar
   Hamsa Yassin
   4. januar 2014 at 15:45

   Hvor er du skøn! tak min søde! – Du er en fantastisk trofast læsere!og sætter meget pris på dig, jeg virkelig glad for du skriver det. Love you!

 • Svar
  Sina
  4. januar 2014 at 15:52

  Dejligt at du sætter pris på det jeg skriver :*
  – love you too søde! <3

  • Svar
   Hamsa Yassin
   4. januar 2014 at 15:59

   you know it. Love!

 • Svar
  Daniella Rácz
  4. januar 2014 at 15:59

  Så sejt at du kommer ud med det Hamsa! Stor respekt. Elsker at læse din blog. du er fantastisk. bliv ved med at køre den stil du kører! love daniella

  • Svar
   Hamsa Yassin
   4. januar 2014 at 16:00

   Tak min skat! Love u 2 <3

 • Svar
  Stephanie
  4. januar 2014 at 16:08

  Hejsa 🙂

  Et rigtig godt indlæg dejligt at der er en der tør at fortælle sin historie og at det ikke er ufarligt med hash som så mange går og tror 🙂
  Dejlig blog du køre bliv ved med det 🙂

  • Svar
   Hamsa Yassin
   4. januar 2014 at 16:44

   hej søde!
   Tusind tak3

 • Svar
  Funda
  4. januar 2014 at 16:11

  Woooow :O
  Fik det pludselig som om jeg læste i en bog men ikke et indlæg, hash har jeg aldrig prøvet.
  Overvejer det aldrig og krydser fingre for at ikke at overveje det i fremtiden , nu hvor jeg har læst dette :O
  Respekt for du stadig kan stå på dine ben efter alt dette, glæder mig til dit indlæg om din familie 😐
  Endnu engang RESPEKT! <3

  • Svar
   Hamsa Yassin
   4. januar 2014 at 16:45

   Tak min søde. you know i love u :*

 • Svar
  Ib Randrup
  4. januar 2014 at 16:27

  Hamsa, har du prøvet at dyrke sex på en hashrus? Der er ikke meget usundt, jeg kan lokkes til, men lige den der kriller i dilleren og lår, når universet eksplodere i skødet på en – *aahhh* – walla, jeg sværger! Hvor usundt det end er for lunger og kortidshukommelsen.

  • Svar
   Hamsa Yassin
   4. januar 2014 at 16:45

   ib du så naaaaasty!! 😀

 • Svar
  Amalie Juul Jakobsen
  4. januar 2014 at 16:34

  Du er så sej!

  • Svar
   Hamsa Yassin
   4. januar 2014 at 16:46

   THANK U <3 <3

 • Svar
  Trine
  4. januar 2014 at 17:24

  wow…

  du er et fantastisk menneske og jeg elsker dig.

  jeg syntes det er fedt at du tør at fortælle så meget.

  jeg støtter dig, ud og ind

  • Svar
   Hamsa Yassin
   4. januar 2014 at 21:15

   tak din skønne menneske!!

 • Svar
  Anne Kathrine
  4. januar 2014 at 18:17

  Hamsa, du er virkelig for sej!
  Kæmpe respekt herfra!
  Det er så flot, at du kan bare sådan kan stå frem og fortælle sådanne en stor hemmelighed!
  Jeg ser virkelig op til dig ❤️

  • Svar
   Hamsa Yassin
   4. januar 2014 at 21:15

   tak min søde! <3

 • Svar
  Julija
  23. februar 2015 at 19:26

  Hej Hamsa
  Jeg synes det er så sejt at du skriver om din fortid. De ord du skrev ramte mig dybt at jeg siger nu til mig selv at jeg aldrig vil ryge hash!!! For man ved jo ikke om det kan ske det samme som der skete med dig. Jeg elsker bare din blog og den giver mange inspirationer og det er jeg meget glad for… Jeg håber at folk kan lære af dine ord for det er sp smukt skrevet, virkelig!!! ❤️

  • Svar
   Hamsa Yassin
   23. februar 2015 at 19:27

   Hvor er du skøn!! 🙂 Det betyder så meget! glæder mig til, at skrive flere af disse indlæg <3

 • Svar
  I DAG FYLDER MIN BLOG 6 ÅR + HVEM VINDER..? – HAMSAYASSIN.DK
  2. september 2019 at 16:27

  […] dag. Altså jeg er vegetar.. I 2014 delte jeg min største hemmelighed nogensinde for mig dengang, læs indlægget her. Det noget, som jeg er stolt af selv den dag i dag. Jeg bliver helt rørt over, at jeg var så ung […]

Skriv en kommentar