LIGE NU: TE REDDER MIG!!!

7. januar 2014

 

Klokken er 04:28 og jeg ligger stadig vågn! Ikke nok med det er jeg  nu også blevet syg.. Jeg er typen som aldrig er syg og når dét sker er det altså slemt! Jeg har ondt i halsen og en hård omgang forkølelse er på vej! ( HUSK VARMT TØJ NÅR DU SKAL UD) Note til mig selv fra nu af.. Jeg poste lige et billed på instagram (om min trælse nat) Og en sød læsere skrev at man kunne varme en kop mælk man honning?  Jeg h ar aldrig hørt om dét før! Men det skal da prøves.. Jeg har forresten ikke mere mælk….. suk! Men man må nøjes med det man har. Jeg håber at jeg snart falder i søvn! Har så mange planer idag og har ikke tid til at være syg nu… xx

 

LONG NIGHT….ZZzzzzZ

 

foto 2 (30)

 

foto 3 (18)

 

foto 4 (16)

 • Svar
  LIGE NU: TE REDDER MIG!!! · Selected Bloggers
  7. januar 2014 at 3:40

  […] Klokken er 04:28 og jeg ligger stadig vågn! Ikke nok med det er jeg nu også blevet syg.. Jeg er typen som aldrig er syg og når dét sker er det altså slemt! Jeg har ondt i halsen og en hård omgang forkølelse er på vej! ( HUSK VARMT TØJ NÅR DU SKAL UD) Note til mig selv fra nu af.. Jeg poste lige et billed på instagram (om min trælse nat) Og en sød læsere skrev at man kunne varme en kop mælk man honning? Jeg h ar aldrig hørt om dét før! Men det skal …read more […]

 • Svar
  LIGE NU: TE REDDER MIG!!! · Selected Bloggers
  7. januar 2014 at 3:40

  […] Klokken er 04:28 og jeg ligger stadig vågn! Ikke nok med det er jeg nu også blevet syg.. Jeg er typen som aldrig er syg og når dét sker er det altså slemt! Jeg har ondt i halsen og en hård omgang forkølelse er på vej! ( HUSK VARMT TØJ NÅR DU SKAL UD) Note til mig selv fra nu af.. Jeg poste lige et billed på instagram (om min trælse nat) Og en sød læsere skrev at man kunne varme en kop mælk man honning? Jeg h ar aldrig hørt om dét før! Men det skal …read more […]

Skriv en kommentar