SÅDAN HÅNDTERER DU HATERS;

8. januar 2014

I dont care and i love it.

 

Dem kender vi jo! De er overalt vores elskede haters. Men hvorfor får man haters og hvordan skal man håndtere dem? Jeg kan kommer med mine erfaringer og meninger om det dér jeg har oplevet det og oplever det stadigvæk. Jeg har det sådan tit Talk That Talk – snak og snak hvis i har lyst, jeg er fuldstædig ligeglad og ikke altid kan man være ligeglad! For vi er alle mennesker og ingen kan kan lukke alt had og negativer bemærkninger ude ( hvis man kunne det vil dét være luksus) Men man skal også se sig selv indefra om man selv lægger op til det? Eller om folk bare er smålig i sig selv. Jeg har selv lagt op til haters og rygter nogle gange men ikke altid. Jeg finder mig f.esk ikke i at andre folk tager pis på mig og mit seksualitet. Siden jeg blev ” kendt ansigt” har jeg modtaget mange sjove beskeder og klamme billeder fra folk, ja jeg ved jo godt de tager pis og det har vi også gjort ved dem og har haft sjovt med det. Og når de så finder ud af at vi også tager pis på dem bliver de sure og stopper, ja ja måske laver de mange rygter men igen jeg er ligeglad.  Udover det SÅ når folk skriver til en eller sviner mine billeder til er jeg helt stoppet med at svare igen, jeg vælger tit bare og blokke dem så de KAN få noget at tænke over.. Og det hjælper faktisk! Jeg havde blokket en som havde svinet mig til også havde fortrudt det  igen. Men skal aldrig gi’ det opmærksomhed and i know.. Det er super svært! Men man bliver bare nød til at ikke svare dem for så giver de bare op! Rygter? Jamen dem skal man også bare grine af! jeg ved godt det tit kan gør’ ondt og at man bare bliver sur og ked af det! Igen er det smålig mennesker som intet ved om det ellers er de bare misundelig og vil få dig ned, jeg ved det. Og desuden skal man bare vær’ ligeglad med folks meninger om en? Dem som holder af dig og støtter dig altid skal man bruge sin kostbar tid på! Og alle andre F*** dem.. Talk that talk.. La’ dem snak og synke endnu lavt. Min mening om det.. Hvad er jeres? xx

 

foto 2 (33)

 

 • Svar
  SÅDAN HÅNDTERE DU HATERS; · Selected Bloggers
  8. januar 2014 at 19:01

  […] Dem kender vi jo! De er overalt vores elskede haters. Men hvorfor får man haters og hvordan skal man håndtere dem? Jeg kan kommer med mine erfaringer og meninger om det dér jeg har oplevet det og oplever det stadigvæk. Jeg har det sådan tit Talk That Talk – snak og snak hvis i har lyst, jeg er fuldstædig ligeglad og ikke altid kan man være ligeglad! For vi er alle mennesker og ingen kan kan lukke alt had og negativer bemærkninger ude ( hvis man kunne det vil dét være luksus) Men …read more […]

 • Svar
  SÅDAN HÅNDTERE DU HATERS; · Selected Bloggers
  8. januar 2014 at 19:01

  […] Dem kender vi jo! De er overalt vores elskede haters. Men hvorfor får man haters og hvordan skal man håndtere dem? Jeg kan kommer med mine erfaringer og meninger om det dér jeg har oplevet det og oplever det stadigvæk. Jeg har det sådan tit Talk That Talk – snak og snak hvis i har lyst, jeg er fuldstædig ligeglad og ikke altid kan man være ligeglad! For vi er alle mennesker og ingen kan kan lukke alt had og negativer bemærkninger ude ( hvis man kunne det vil dét være luksus) Men …read more […]

 • Svar
  Lonnie Hvidkjær
  8. januar 2014 at 19:42

  Super godt skrevet søde! ❤️

  Synes det er fedt, at du håndtere haters på den måde! Vær stolt, hold dit hovede højt og bare være dig selv. Så fuck dem der ikke kan lide dig for den du er. Synes selv det er meget nemmere, at koncentrere sig om de mennesker der holder af dig og elsker dig for den du er :*

  • Svar
   Hamsa Yassin
   8. januar 2014 at 19:43

   Præcis min søde! Tak for dine store ord. Det varmer virkeligt!

 • Svar
  Lonnie Hvidkjær
  8. januar 2014 at 19:42

  Super godt skrevet søde! ❤️

  Synes det er fedt, at du håndtere haters på den måde! Vær stolt, hold dit hovede højt og bare være dig selv. Så fuck dem der ikke kan lide dig for den du er. Synes selv det er meget nemmere, at koncentrere sig om de mennesker der holder af dig og elsker dig for den du er :*

  • Svar
   Hamsa Yassin
   8. januar 2014 at 19:43

   Præcis min søde! Tak for dine store ord. Det varmer virkeligt!

 • Svar
  Camilla Christine
  8. januar 2014 at 19:44

  jeg havde nok bare blokeret vedkommende.
  Det kan for mig ødelægge en hel dag hvis folk snakker grimt om mig. Heldigvis har jeg ikke ‘haters’ og det håber da også forbliver på den måde!!! men er også snart 21 år, så jeg vil da håbe folk omkring mig har andre ting, at bruge deres tid på!

  //Camilla Christine ♥ ♥
  http://www.fitspoblog.com/

  • Svar
   Hamsa Yassin
   8. januar 2014 at 19:45

   Folk vokser aldrig smukke. You know it.. Tak for din mening <3

 • Svar
  Camilla Christine
  8. januar 2014 at 19:44

  jeg havde nok bare blokeret vedkommende.
  Det kan for mig ødelægge en hel dag hvis folk snakker grimt om mig. Heldigvis har jeg ikke ‘haters’ og det håber da også forbliver på den måde!!! men er også snart 21 år, så jeg vil da håbe folk omkring mig har andre ting, at bruge deres tid på!

  //Camilla Christine ♥ ♥
  http://www.fitspoblog.com/

  • Svar
   Hamsa Yassin
   8. januar 2014 at 19:45

   Folk vokser aldrig smukke. You know it.. Tak for din mening <3

 • Svar
  Sina
  8. januar 2014 at 21:49

  virkelig got skrevet!!

  jeg synes at alt det du skrevet er sandt. der er så mage haters her for tiden, men et hvert menneske har haters. man må bare vise demm at man har selvtillid nok og at de ikke kan få en elt ned! men ja..

  du ved ligemeget hvor mange haters du har, vil jeg altid være der for dig, og prøve at hjælpe dig (hvis jeg nu kan du er bare et nenneske af guld!! :*

  • Svar
   Hamsa Yassin
   8. januar 2014 at 22:41

   tusind tak min sødeste. Du altid så skøn 🙂

 • Svar
  Sina
  8. januar 2014 at 21:49

  virkelig got skrevet!!

  jeg synes at alt det du skrevet er sandt. der er så mage haters her for tiden, men et hvert menneske har haters. man må bare vise demm at man har selvtillid nok og at de ikke kan få en elt ned! men ja..

  du ved ligemeget hvor mange haters du har, vil jeg altid være der for dig, og prøve at hjælpe dig (hvis jeg nu kan du er bare et nenneske af guld!! :*

  • Svar
   Hamsa Yassin
   8. januar 2014 at 22:41

   tusind tak min sødeste. Du altid så skøn 🙂

Skriv en kommentar