NEW IN // CiCi.dk

9. januar 2014

 

En af mine nytårsforsætter er at jeg vil til og bruge så meget økologisk så muligt. Jeg har modtaget disse 3 lækre produkter fra CiCi som har en masse produkter til en super god pris! Jeg synes virkelig at i skulle tjekke deres shop ud får det er virkeligt billigt! Alt fra hår til makeup osv. Jeg vil prøve disse 3 olie produkter de næste mange dage og se om det hjælper på kroppen? Har nemlig hørt at URTEGAARDEN er et fantastisk mærke! Tjek deres shop ud og gi’ dem et like på facebook HER – SHOP CICI FACEBOOK –  Ha’ en dejlig torsdag xx

 

foto 2 (34)

 • Reply
  Heidi N
  9. januar 2014 at 13:58

  Er så spændt på, hvad du synes om dem, søde(:
  Men jeg elsker selv Urtegaardens produkter(:
  Og det er så lækkert, at det er med naturlige olier, de er lavet på.

  http://www.dyreglad-pige.blogspot.com

  • Reply
   Hamsa Yassin
   9. januar 2014 at 14:00

   os mig smukke. Tusind tak <3 ! 🙂

 • Reply
  Heidi N
  9. januar 2014 at 13:58

  Er så spændt på, hvad du synes om dem, søde(:
  Men jeg elsker selv Urtegaardens produkter(:
  Og det er så lækkert, at det er med naturlige olier, de er lavet på.

  http://www.dyreglad-pige.blogspot.com

  • Reply
   Hamsa Yassin
   9. januar 2014 at 14:00

   os mig smukke. Tusind tak <3 ! 🙂

Leave a Reply