Never give ‘ up // New day

13. januar 2014

 

Hm.. Jeg lægger bestemt  skjul på at det har været nogle trælse dage og at jeg bestemt har været sur og ked af det. Men sådan er livet jo? Nogen tør ikke vise det andre gør’ det for  at få opmærksomhed og jeg er bare mig. Jeg elsker mit liv også selvom jeg ikke altid har det fedt! Men hey? Man må ta’ det søde med de sure, jeg har ihvertfald lært meget  af mig selv her på det sidste. Jeg er ikke perfekt, jeg fejler og jeg er ikke altid fair men jeg tager det med mig og bliver klogere. Men vi har alle svagheder og jeg har mine! Jeg bruger bare ikke mine som ” undskyldninger” men sådan er det jo? Jeg har kæmpe grad af “ADHD” og det altså ikke nemt at bare ignorer alt.. Selvom jeg prøver! Men hellere at vær’ ærlig end ikke vær. Men sådan er jeg, og det vil ikke være mig hvis det ikke var sådan. Jeg må bare arbejde mere på disse ting, og igen undskylder jeg hvis nogen har følt at jeg har stødt dem dér jeg ikke mente alle.. Og bestemt ikke alle fra Holstebro. Men hold da op hvor har i folk været søde! Jeg har modtaget en masse søde beskeder os fra en del herfra som godt kunne forstå mig. Tusind tak alle sammen!  Life goes on.. Jeg er stadig syg and i hate it! Har fået forkælelse sår og det bare træls! Jeg vil ud og gå en lang tur idag, og rydde op. Ønsker jer alle en dejlig dag! Btw // det sner godt nok her! Sner det hos jer? xx Hamsa

 

foto 4 (16)

 • Svar
  Never give ‘ up // New day · Selected Bloggers
  13. januar 2014 at 13:25

  […] Hm.. Jeg lægger bestemt skjul på at det har været nogle trælse dage og at jeg bestemt har været sur og ked af det. Men sådan er livet jo? Nogen tør ikke vise det andre gør’ det for at få opmærksomhed og jeg er bare mig. Jeg elsker mit liv også selvom jeg ikke altid har det fedt! Men hey? Man må ta’ det søde med de sure, jeg har ihvertfald lært meget af mig selv her på det sidste. Jeg er ikke perfekt, jeg fejler og jeg er ikke altid fair men jeg tager det …read more […]

 • Svar
  Never give ‘ up // New day · Selected Bloggers
  13. januar 2014 at 13:25

  […] Hm.. Jeg lægger bestemt skjul på at det har været nogle trælse dage og at jeg bestemt har været sur og ked af det. Men sådan er livet jo? Nogen tør ikke vise det andre gør’ det for at få opmærksomhed og jeg er bare mig. Jeg elsker mit liv også selvom jeg ikke altid har det fedt! Men hey? Man må ta’ det søde med de sure, jeg har ihvertfald lært meget af mig selv her på det sidste. Jeg er ikke perfekt, jeg fejler og jeg er ikke altid fair men jeg tager det …read more […]

 • Svar
  Funda
  13. januar 2014 at 13:29

  Det sner ikke her :'(
  Forresten, du så sej man! Ingen er perfekte som du siger! Men du næsten perfekt:p
  Syndt for de folk der tager det med Holstebro personligt , det er det dummeste at gøre 😀

  • Svar
   Hamsa Yassin
   13. januar 2014 at 13:33

   Tak min sødeste. Tak for din kommenter! ELsker dig!!

   • Svar
    Funda
    13. januar 2014 at 13:46

    Så lidt 😀 (y) ilm <3

    • Svar
     Hamsa Yassin
     13. januar 2014 at 13:46

     all time my dear <3

 • Svar
  Funda
  13. januar 2014 at 13:29

  Det sner ikke her :'(
  Forresten, du så sej man! Ingen er perfekte som du siger! Men du næsten perfekt:p
  Syndt for de folk der tager det med Holstebro personligt , det er det dummeste at gøre 😀

  • Svar
   Hamsa Yassin
   13. januar 2014 at 13:33

   Tak min sødeste. Tak for din kommenter! ELsker dig!!

   • Svar
    Funda
    13. januar 2014 at 13:46

    Så lidt 😀 (y) ilm <3

    • Svar
     Hamsa Yassin
     13. januar 2014 at 13:46

     all time my dear <3

 • Svar
  Amanda
  13. januar 2014 at 13:31

  Hamsa det er fandme sejt du tør stå frem og sige din mening!
  Jeg bliver altid så glad og føler jeg bliver stærkere når jeg læser dine opslag.
  Jeg bliver bedre til at ignorere haters!
  Bliv ved med det du gør, for det går sgu godt!

  • Svar
   Hamsa Yassin
   13. januar 2014 at 13:34

   Hej Amanda.

   Tusind tak smukke. ja, this life. Man skal aldrig gi op. Du for sød! Tak <3

 • Svar
  Amanda
  13. januar 2014 at 13:31

  Hamsa det er fandme sejt du tør stå frem og sige din mening!
  Jeg bliver altid så glad og føler jeg bliver stærkere når jeg læser dine opslag.
  Jeg bliver bedre til at ignorere haters!
  Bliv ved med det du gør, for det går sgu godt!

  • Svar
   Hamsa Yassin
   13. januar 2014 at 13:34

   Hej Amanda.

   Tusind tak smukke. ja, this life. Man skal aldrig gi op. Du for sød! Tak <3

 • Svar
  Henriette Tuborg
  13. januar 2014 at 13:38

  Shine bright <3 du sej skat

  • Svar
   Hamsa Yassin
   13. januar 2014 at 13:39

   Tak elsket. du skøn <3

 • Svar
  Henriette Tuborg
  13. januar 2014 at 13:38

  Shine bright <3 du sej skat

  • Svar
   Hamsa Yassin
   13. januar 2014 at 13:39

   Tak elsket. du skøn <3

 • Svar
  Lonnie
  13. januar 2014 at 14:13

  Super godt skrevet mus ❤️
  Husk hvad vi snakkede om. Det skal nok gå!

  • Svar
   Hamsa Yassin
   13. januar 2014 at 14:14

   I know baby! Du er for skøn 🙂

 • Svar
  Lonnie
  13. januar 2014 at 14:13

  Super godt skrevet mus ❤️
  Husk hvad vi snakkede om. Det skal nok gå!

  • Svar
   Hamsa Yassin
   13. januar 2014 at 14:14

   I know baby! Du er for skøn 🙂

Skriv en kommentar