1 ÅR // MINUS 27 KG ♥

16. januar 2014

D. 16 JANUAR 2013…

Idag er det præcis et år siden at jeg tog hul i ” mit nye liv” Ja, jeg startet en kur og det ført så frem til at jeg idag er 27 kg lettere – Hvem troede at jeg kunne det? På et år? Hm.. I det sekund her hvor jeg skriver dette indlæg er dét faktisk ikke helt gået op for mig endnu? Men det sandt nok! Jeg skal bare vær’ stolt! Og det er jeg også! Jeg har virkelig kæmpet for det her og virkelig brugt tid og energi. Det beviser bare at man kan hvad man vil? Never stop honey! Jeg er bestemt ikke færdig endnu og jeg tænker stadig tilbage til en hård tid men også et kæmpe sejr. Jeg vil aldrig opgiv mine drømme og hvem jeg er og hvad jeg vil! For man skal bare vær’ sig selv ” uden at sige det”  Man skal virkelig mene det dybt ind i hjertet.. Her er et lille ” minde video” for dengang og nu. Tak for alle jeres smukke beskeder og støtte! Det betyder så meget for mig. XX

 • Svar
  1 ÅR // MINUS 27 KG ♥ · Selected Bloggers
  16. januar 2014 at 14:05

  […] Idag er det præcis et år siden at jeg tog hul i ” mit nye liv” Ja, jeg startet en kur og det ført så frem til at jeg idag er 27 kg lettere – Hvem troede at jeg kunne det? På et år? Hm.. I det sekund her hvor jeg skriver dette indlæg er dét faktisk ikke helt gået op for mig endnu? Men det sandt nok! Jeg skal bare vær’ stolt! Og det er jeg også! Jeg har virkelig kæmpet for det her og virkelig brugt tid og energi. Det beviser bare at man kan …read more […]

 • Svar
  1 ÅR // MINUS 27 KG ♥ · Selected Bloggers
  16. januar 2014 at 14:05

  […] Idag er det præcis et år siden at jeg tog hul i ” mit nye liv” Ja, jeg startet en kur og det ført så frem til at jeg idag er 27 kg lettere – Hvem troede at jeg kunne det? På et år? Hm.. I det sekund her hvor jeg skriver dette indlæg er dét faktisk ikke helt gået op for mig endnu? Men det sandt nok! Jeg skal bare vær’ stolt! Og det er jeg også! Jeg har virkelig kæmpet for det her og virkelig brugt tid og energi. Det beviser bare at man kan …read more […]

 • Svar
  Kamilla Nielsen
  16. januar 2014 at 20:19

  Hvor er du sej! Jeg vejer desværre for meget, efter som jeg tager nogle piller i mod angst, og de gør at jeg tager utrolig nemt på, men her i det nye år er jeg startet på at leve sundt, og jeg er begyndt at træne i fitness. Jeg kæmper virkelig en kamp for at tabe mig, og noget der giver mig inspiration er at høre om andre der har tabt sig meget! 🙂
  Det er første gang jeg læser din blog, min søster Heidi (dyreglad-pige) har nævnt din blog, så ville da lige tjekke den ud!
  Syntes det er super sejt gået med dit vægtabt!

  • Svar
   Hamsa Yassin
   16. januar 2014 at 20:21

   Tusind tusind tak søde. Og velkommen til 🙂 <3
   Held og lykke!!

   • Svar
    Kamilla Nielsen
    16. januar 2014 at 20:22

    Tusind tak! ;D <3

    • Svar
     Hamsa Yassin
     16. januar 2014 at 21:40

     Du skriver bare <3

 • Svar
  Kamilla Nielsen
  16. januar 2014 at 20:19

  Hvor er du sej! Jeg vejer desværre for meget, efter som jeg tager nogle piller i mod angst, og de gør at jeg tager utrolig nemt på, men her i det nye år er jeg startet på at leve sundt, og jeg er begyndt at træne i fitness. Jeg kæmper virkelig en kamp for at tabe mig, og noget der giver mig inspiration er at høre om andre der har tabt sig meget! 🙂
  Det er første gang jeg læser din blog, min søster Heidi (dyreglad-pige) har nævnt din blog, så ville da lige tjekke den ud!
  Syntes det er super sejt gået med dit vægtabt!

  • Svar
   Hamsa Yassin
   16. januar 2014 at 20:21

   Tusind tusind tak søde. Og velkommen til 🙂 <3
   Held og lykke!!

   • Svar
    Kamilla Nielsen
    16. januar 2014 at 20:22

    Tusind tak! ;D <3

    • Svar
     Hamsa Yassin
     16. januar 2014 at 21:40

     Du skriver bare <3

 • Svar
  Funda
  16. januar 2014 at 22:25

  Kan jo ikke sige andet end REESPEKT!

  • Svar
   Hamsa Yassin
   16. januar 2014 at 22:30

   Du er skøn <3

 • Svar
  Funda
  16. januar 2014 at 22:25

  Kan jo ikke sige andet end REESPEKT!

  • Svar
   Hamsa Yassin
   16. januar 2014 at 22:30

   Du er skøn <3

 • Svar
  Camille
  18. januar 2014 at 20:09

  Jeg har sagt det før, men siger det gerne igen. Det er pisse sejt gjort af dig og du skal virkelig bare fortsætte det! Kæmpe respekt til dig!

  • Svar
   Hamsa Yassin
   18. januar 2014 at 20:09

   Tak smukke 🙂 Du skøn!

 • Svar
  Camille
  18. januar 2014 at 20:09

  Jeg har sagt det før, men siger det gerne igen. Det er pisse sejt gjort af dig og du skal virkelig bare fortsætte det! Kæmpe respekt til dig!

  • Svar
   Hamsa Yassin
   18. januar 2014 at 20:09

   Tak smukke 🙂 Du skøn!

Skriv en kommentar