BARISTAPLUS ♥

januar 17, 2014

Hey Honey!

Så modtog jeg min første pakke fra; Baristaplus.dk – Jeg elsker jo te og den slags og deres shop kan i finde al’ verden! Jeg siger dig, jeg blev så mundlam dér jeg smagt deres ” chokolade som også var med i pakken! ” Johan Bülow LOVE 2014 er iført kærlighedens farve. Udtrykt med sød lakrids drageret i hvid chokolade og vendt i kaskader af jordbærkys og hindbær strøg. One love!! Og lige nu kan i vinde 2 KG HER ( meld jer til hvis i lyster) Ellers kan i følge deres facebook-side ( BaristaPlus – Facebook) Måske skal vi lave en giveaway dertil engang? Hvad vil i synes om det? Jeg vil lave mig noget te – Og prøve og finde varmen.. Hehe! XO

1560503_619742591426724_1912609186_n

 • Reply
  BARISTAPLUS ♥ · Selected Bloggers
  januar 17, 2014 at 11:54 am

  […] Så modtog jeg min første pakke fra; Baristaplus.dk – Jeg elsker jo te og den slags og deres shop kan i finde al’ verden! Jeg siger dig, jeg blev så mundlam dér jeg smagt deres ” chokolade som også var med i pakken! “ Johan Bülow LOVE 2014 er iført kærlighedens farve. Udtrykt med sød lakrids drageret i hvid chokolade og vendt i kaskader af jordbærkys og hindbær strøg. One love!! Og lige nu kan i vinde 2 KG HER ( meld jer til hvis i lyster) Ellers kan i følge deres facebook-side ( BaristaPlus – …read more […]

 • Reply
  BARISTAPLUS ♥ · Selected Bloggers
  januar 17, 2014 at 11:54 am

  […] Så modtog jeg min første pakke fra; Baristaplus.dk – Jeg elsker jo te og den slags og deres shop kan i finde al’ verden! Jeg siger dig, jeg blev så mundlam dér jeg smagt deres ” chokolade som også var med i pakken! “ Johan Bülow LOVE 2014 er iført kærlighedens farve. Udtrykt med sød lakrids drageret i hvid chokolade og vendt i kaskader af jordbærkys og hindbær strøg. One love!! Og lige nu kan i vinde 2 KG HER ( meld jer til hvis i lyster) Ellers kan i følge deres facebook-side ( BaristaPlus – …read more […]

 • Reply
  Funda
  januar 19, 2014 at 2:34 pm

  Lakrids :O
  Ej fed Pakke :’)

  • Reply
   Hamsa Yassin
   januar 19, 2014 at 2:36 pm

   jeg elsker det!! Husk deltag deres giveaway på facebook <3

 • Reply
  Funda
  januar 19, 2014 at 2:34 pm

  Lakrids :O
  Ej fed Pakke :’)

  • Reply
   Hamsa Yassin
   januar 19, 2014 at 2:36 pm

   jeg elsker det!! Husk deltag deres giveaway på facebook <3

Leave a Reply