I love this weeekend / update

januar 18, 2014

Hey Diamonds!

Update: Jeg nyder min weekend på fuld hammer og dét håber jeg også at i gør! Jeg kan endelig starte med at træne imorgen og det glæder jeg mig til! De sidste 3 uger har jeg ikke rigtig tærnet så meget dér jeg har lagt syg og som jeg skrev på instagram at  jeg heldigvis aldrig er syg og når jeg er rammer det mig bare ekstrem hårdt! Øv altså. Men jeg er SÅ klar til imorgen! 100 % energi and i like this! Jeg er så glad i denne weekend og det bare dejligt at kunne smile igen.. wuwu! Idag har jeg bare slappet MAX af nydt dagen med varm kakao og boller ( Trine min nabo holdt nemlig fødselsdag og hun var så sød og kom ind med det til mig) Dejlig pige! Ellers har jeg fået mad fra mit yndlings sted herfra kylling og co – bad og nu skal der bare hygges  med pepsiMAX og lidt slik.. Håber at i får en dejlig aften! xx

foto 1

 • Reply
  I love this weeekend / update · Selected Bloggers
  januar 18, 2014 at 7:40 pm

  […] Update: Jeg nyder min weekend på fuld hammer og dét håber jeg også at i gør! Jeg kan endelig starte med at træne imorgen og det glæder jeg mig til! De sidste 3 uger har jeg ikke rigtig tærnet så meget dér jeg har lagt syg og som jeg skrev på instagram at jeg heldigvis aldrig er syg og når jeg er rammer det mig bare ekstrem hårdt! Øv altså. Men jeg er SÅ klar til imorgen! 100 % energi and i like this! Jeg er så glad i denne weekend og det bare dejligt at kunne smile …read more […]

 • Reply
  I love this weeekend / update · Selected Bloggers
  januar 18, 2014 at 7:40 pm

  […] Update: Jeg nyder min weekend på fuld hammer og dét håber jeg også at i gør! Jeg kan endelig starte med at træne imorgen og det glæder jeg mig til! De sidste 3 uger har jeg ikke rigtig tærnet så meget dér jeg har lagt syg og som jeg skrev på instagram at jeg heldigvis aldrig er syg og når jeg er rammer det mig bare ekstrem hårdt! Øv altså. Men jeg er SÅ klar til imorgen! 100 % energi and i like this! Jeg er så glad i denne weekend og det bare dejligt at kunne smile …read more […]

 • Reply
  Funda
  januar 19, 2014 at 2:33 pm

  Weekenden er allerede slut i morgen.. :'(

  • Reply
   Hamsa Yassin
   januar 19, 2014 at 2:34 pm

   Ja.. Så må vi vente 5 dage mere :O

 • Reply
  Funda
  januar 19, 2014 at 2:33 pm

  Weekenden er allerede slut i morgen.. :'(

  • Reply
   Hamsa Yassin
   januar 19, 2014 at 2:34 pm

   Ja.. Så må vi vente 5 dage mere :O

Leave a Reply