I love this weeekend / update

18. januar 2014

Hey Diamonds!

Update: Jeg nyder min weekend på fuld hammer og dét håber jeg også at i gør! Jeg kan endelig starte med at træne imorgen og det glæder jeg mig til! De sidste 3 uger har jeg ikke rigtig tærnet så meget dér jeg har lagt syg og som jeg skrev på instagram at  jeg heldigvis aldrig er syg og når jeg er rammer det mig bare ekstrem hårdt! Øv altså. Men jeg er SÅ klar til imorgen! 100 % energi and i like this! Jeg er så glad i denne weekend og det bare dejligt at kunne smile igen.. wuwu! Idag har jeg bare slappet MAX af nydt dagen med varm kakao og boller ( Trine min nabo holdt nemlig fødselsdag og hun var så sød og kom ind med det til mig) Dejlig pige! Ellers har jeg fået mad fra mit yndlings sted herfra kylling og co – bad og nu skal der bare hygges  med pepsiMAX og lidt slik.. Håber at i får en dejlig aften! xx

foto 1

 • Svar
  I love this weeekend / update · Selected Bloggers
  18. januar 2014 at 19:40

  […] Update: Jeg nyder min weekend på fuld hammer og dét håber jeg også at i gør! Jeg kan endelig starte med at træne imorgen og det glæder jeg mig til! De sidste 3 uger har jeg ikke rigtig tærnet så meget dér jeg har lagt syg og som jeg skrev på instagram at jeg heldigvis aldrig er syg og når jeg er rammer det mig bare ekstrem hårdt! Øv altså. Men jeg er SÅ klar til imorgen! 100 % energi and i like this! Jeg er så glad i denne weekend og det bare dejligt at kunne smile …read more […]

 • Svar
  I love this weeekend / update · Selected Bloggers
  18. januar 2014 at 19:40

  […] Update: Jeg nyder min weekend på fuld hammer og dét håber jeg også at i gør! Jeg kan endelig starte med at træne imorgen og det glæder jeg mig til! De sidste 3 uger har jeg ikke rigtig tærnet så meget dér jeg har lagt syg og som jeg skrev på instagram at jeg heldigvis aldrig er syg og når jeg er rammer det mig bare ekstrem hårdt! Øv altså. Men jeg er SÅ klar til imorgen! 100 % energi and i like this! Jeg er så glad i denne weekend og det bare dejligt at kunne smile …read more […]

 • Svar
  Funda
  19. januar 2014 at 14:33

  Weekenden er allerede slut i morgen.. :'(

  • Svar
   Hamsa Yassin
   19. januar 2014 at 14:34

   Ja.. Så må vi vente 5 dage mere :O

 • Svar
  Funda
  19. januar 2014 at 14:33

  Weekenden er allerede slut i morgen.. :'(

  • Svar
   Hamsa Yassin
   19. januar 2014 at 14:34

   Ja.. Så må vi vente 5 dage mere :O

Skriv en kommentar