OPSKRIFT AND THE WEEKEND

19. januar 2014

 

 

Update: Hej skønne læsere! Jeg fik endelig smidt mig på sofaen nu! And i love it. Jeg starter lige ud med opskriften fra i aftens og det smagt bare lækkert! OPSKRIFT: (Salat) Baby mix / majs / tomater / agurker / kerner / fetaost; 2 % ) ( Bøf)  steges på panden 15 – 20 minutter ( begge sidder skal dér salt // peber på. ( Kartofler) Små samsøskartefoller / Tips: tag en pose og hæld dem alle sammen i + put lidt olie i og masser af rød pesto // salt og peber og det smager bare så godt! Nam nam.

 

foto 1 (2)

 

 

Jeg fik ryddet op i hele lejligheden og nu nyder jeg dét bare! Jeg fik også trænet idag og imorgen skal der også trænes. Det så skønt at kunne komme igang igen! Jeg er klar til en helt ny uge med en masse nye planer og oplevelser – Jeg sidder og glæder mig til Københavner turen snart!! Wuhu… Nyder også en kom thai-te med mælk! Mhm! Det skal i seriøst bare prøve! Kan købes her: BARISPLUSDK – Og ristet med pesto! Dejlig måde at slutte weekenden af på. Sov dejligt når i kommer så langt. XO

 

foto 4

 

foto 3

 

Selfiiiiiie – følg min instagram ( HAMSAYASSINDK )

foto 5

 • Svar
  Funda
  19. januar 2014 at 21:13

  Er du startet med at træne igen?:D

 • Svar
  Funda
  19. januar 2014 at 21:13

  Er du startet med at træne igen?:D

  • Svar
   Hamsa Yassin
   19. januar 2014 at 21:58

   Ja jeg er 🙂 Så skønt!

Skriv en kommentar