MINE 5 STØRSTE SVAGHEDER

23. januar 2014

 

 

Hey honeys  ♥

Jeg blevet super god til at være ærlig omkring hvem jeg selv er og hvordan jeg selv ser på tingene. Hvad dér fortid er fortid! Men det stadig en del i hvem jeg er idag, jeg vil fortælle jer hvad mine; 5 aller største svagheder er idag. Sådan er det ikke mere! Dog kan jeg nogle gange blive den ” dumme Hamsa” men sådan er vi alle vel..

1: En af de største svagheder jeg har haft i mit liv var at jeg ikke kunne stole på nogen som helst, jeg dolket folk i ryggen inden de har dolket mig for at ” beskytte” mig selv. Det kender vi alle sammen? Ingen vil blive såret vel? Så derfor var det en svaghed for mig at ” overleve” Men vi handler på forskellig måder alle sammen… Men jeg har lært en masse af det. Thank gaad!

2: Jeg har en kæmpe svaghed for Pepsimax! Mens jeg sidder laver dette indlæg (nu) sidder jeg faktisk og nyder en glas pepsimax! Jeg elsker det simpelthen og det vil jeg altid gøre.. Jeg drikker det ikke hverdag – men cirka hver anden dag. LOL

3: Jeg har det med at overdrive tit.. Ja, jeg ved ikke hvorfor? Men jeg overdriver tit- måske fordi jeg synes det lyder bedre at det skal være mere ” wow?” Det jo intet ondt.. Måske nogle gange? Men jeg synes det fedt at overdrive – Det gør’ vi  vel nogle gange alle sammen ikke? Eller? This is me.

4: At jeg ikke altid kan vær’ ligeglad med haters – især når de kommer for tæt på ( personligsager) SÅ kan jeg ikke holde min kæft.

5: At jeg skal blive bedre til at omformulere mine tekster eller snak – folk misforstår mig altid? Ja, jeg har det med at folk altid skal misforstå mig? Men det må jeg arbejde ekstra på.

Ja, det var det. XO

 • Svar
  MINE 5 STØRSTE SVAGHEDER · Selected Bloggers
  23. januar 2014 at 12:24

  […] 1: En af de største svagheder jeg har haft i mit liv var at jeg ikke kunne stole på nogen som helst, jeg dolket folk i ryggen inden …read more […]

 • Svar
  Funda
  23. januar 2014 at 12:39

  Det der med stole og det der med pepsi er bare mig :O like it!

  • Svar
   Hamsa Yassin
   23. januar 2014 at 12:40

   we are twins <3

   • Svar
    Funda
    23. januar 2014 at 12:42

    hehe yees <3

 • Svar
  Kira
  23. januar 2014 at 12:44

  Synes det er så flot, at du altid er 100% ærlig omkring dig selv!
  – Og hvem er ikke afhængig af Pepsi Max!! I love it 😀 Sidder selv og drikker det nu, mmmmmmh!

  • Svar
   Hamsa Yassin
   23. januar 2014 at 12:45

   Tak my dear!! 😉 Elske pepsiMAX!

 • Svar
  Lonnie Hvidkjær
  23. januar 2014 at 12:53

  Vi alle har svagheder og styrker og det er med til, at definere os som person.
  Jeg synes det er stærkt, at du skriver et indlæg om dine svagheder!
  Jeg ser dig som en stærk person og håber, at du måder en som du kan stole på! :*
  Ønsker KUN det bedste for dig Hamsa <3

  Men hvis folk ikke kan tage dig på dine dårlige dage og dine svagheder, så set i mine øjne har de heller ikke fortent dine gode dage og dine styrker!
  Kyskys :*

  • Svar
   Hamsa Yassin
   23. januar 2014 at 12:55

   Det har du ret i min søde. Tak for det! DU skøn 🙂 <3

   • Svar
    Lonnie Hvidkjær
    23. januar 2014 at 12:59

    Det var så lidt min kære! 🙂 <3
    Håber du kan bruge mit råd til noget :*
    -only here to help.

 • Svar
  Trine
  26. januar 2014 at 19:18

  Det der med Pepsi Max det kender jeg så godt 😀
  Trine instagram: trinestypayhorlikson

  • Svar
   Hamsa Yassin
   26. januar 2014 at 19:51

   Hehhe søde! 😀

Skriv en kommentar