UPDATE / MY BEST

23. januar 2014

Hey Diamonds!

Idag havde jeg besøg af min aller bedste veninde som hedder Luise. Vi har virkelig fået et godt forhold til hinanden og hun er bare så dejlig! Har aldrig haft så meget kærlighed til en anden veninde som hende! Hun er dér altid og hun forstår mig ligemeget hvad! Hun er virkelig dukket op i det perfekte tidspunkt i mit liv. Hvis jeg har brug for råds til noget som jeg er i tvivl om er hun den første som jeg ringer eller skriver til. She is my best!!!!! Vi hygge os med hjemmelavet (normal) chokoladekage og masser af tøse snak. Hun hader at jeg tager billeder af hende og jeg elsker dét bare! ( ikke slå mig ihjel skat) – SOV DEJLIGT! XO

foto 3 (1)

foto 2 (4)

Jeg elsker dig Luise ♥

 • Svar
  Funda
  23. januar 2014 at 22:32

  Nuuurgh sødt <3
  Altså hun har da også en ven som dig , hun er meget heldig!
  Men ku alligevel godt en veninde som hende , en der lytter til en og Er ved siden af en ..
  Ægte veninde!

  • Svar
   Hamsa Yassin
   23. januar 2014 at 22:34

   Ja!! Hun er the one <3 er virkelig glad for hende! Hun er den bedste!
   Har du en bedsteveninde?

   • Svar
    Funda
    23. januar 2014 at 22:38

    Tjaa , det har alle enhver vel <3

    • Svar
     Hamsa Yassin
     23. januar 2014 at 22:38

     det er jeg glad for at høre 🙂 !<3

 • Svar
  Funda
  23. januar 2014 at 22:32

  Nuuurgh sødt <3
  Altså hun har da også en ven som dig , hun er meget heldig!
  Men ku alligevel godt en veninde som hende , en der lytter til en og Er ved siden af en ..
  Ægte veninde!

  • Svar
   Hamsa Yassin
   23. januar 2014 at 22:34

   Ja!! Hun er the one <3 er virkelig glad for hende! Hun er den bedste!
   Har du en bedsteveninde?

   • Svar
    Funda
    23. januar 2014 at 22:38

    Tjaa , det har alle enhver vel <3

    • Svar
     Hamsa Yassin
     23. januar 2014 at 22:38

     det er jeg glad for at høre 🙂 !<3

 • Svar
  UPDATE / MY BEST · Selected Bloggers
  23. januar 2014 at 22:33

  […] Idag havde jeg besøg af min aller bedste veninde som hedder Luise. Vi har virkelig fået et godt forhold til hinanden og hun er bare så dejlig! Har aldrig haft så meget kærlighed til en anden veninde som hende! Hun er dér altid og hun forstår mig ligemeget hvad! Hun er virkelig dukket op i det perfekte tidspunkt i mit liv. Hvis jeg har brug for råds til noget som jeg er i tvivl om er hun den første som jeg ringer eller skriver til. She is my best!!!!! Vi hygge os med hjemmelavet (normal) chokoladekage og masser af …read more […]

 • Svar
  UPDATE / MY BEST · Selected Bloggers
  23. januar 2014 at 22:33

  […] Idag havde jeg besøg af min aller bedste veninde som hedder Luise. Vi har virkelig fået et godt forhold til hinanden og hun er bare så dejlig! Har aldrig haft så meget kærlighed til en anden veninde som hende! Hun er dér altid og hun forstår mig ligemeget hvad! Hun er virkelig dukket op i det perfekte tidspunkt i mit liv. Hvis jeg har brug for råds til noget som jeg er i tvivl om er hun den første som jeg ringer eller skriver til. She is my best!!!!! Vi hygge os med hjemmelavet (normal) chokoladekage og masser af …read more […]

 • Svar
  Luise
  23. januar 2014 at 23:15

  Årh hvor er du bare fantastisk skat !! <3 . Kan kun sige alt i lige meget. Betyder så meget at du er kommet ind i mit liv. Du er og bliver min bedsteste ven <3 . Kan fortælle dig alt og du er der altid for en. Troede ikke man kunne have så godt et forhold til en. Du er det bedste jeg har haft <3 . Og var en mega hyggelig dag som altid! Nyder sådan dit selvskab . Og vidste bare de billeder kom op haha , hader det 😀 . Men fuck det er ligeglad når det er dig 😉 . Elsker dig så højt min skat <3 :-*

  • Svar
   Hamsa Yassin
   23. januar 2014 at 23:22

   Hvor er du dejlig skat!!! 😉 har det fuldstædig på samme måde my angel!!! Du så elsket herfra – THE BEST <3 Hhaha, du slipper ikke fra de billeder 😉 Men dejligt at det er okay når det er mig! Jeg elsker dig så højt!!!

 • Svar
  Luise
  23. januar 2014 at 23:15

  Årh hvor er du bare fantastisk skat !! <3 . Kan kun sige alt i lige meget. Betyder så meget at du er kommet ind i mit liv. Du er og bliver min bedsteste ven <3 . Kan fortælle dig alt og du er der altid for en. Troede ikke man kunne have så godt et forhold til en. Du er det bedste jeg har haft <3 . Og var en mega hyggelig dag som altid! Nyder sådan dit selvskab . Og vidste bare de billeder kom op haha , hader det 😀 . Men fuck det er ligeglad når det er dig 😉 . Elsker dig så højt min skat <3 :-*

  • Svar
   Hamsa Yassin
   23. januar 2014 at 23:22

   Hvor er du dejlig skat!!! 😉 har det fuldstædig på samme måde my angel!!! Du så elsket herfra – THE BEST <3 Hhaha, du slipper ikke fra de billeder 😉 Men dejligt at det er okay når det er mig! Jeg elsker dig så højt!!!

Skriv en kommentar