FLASHBACK // WORKOUT

24. januar 2014

Hey Diamonds!

Så fik jeg trænet! Jeg træner cirka 2030 minutter ( 5 gange i ugen) – Måske synes du at dét ikke er meget? Men jeg vil hellere træne en halv – time par’ gang i 5 dage ud end at gå amok også gå i kold. Jeg kender mig selv og alt med måde! Jeg træner mest hulahop ring – ( Jeg skal svinge ekstrem med venstre side) Dér jeg i starten mest svinget med høje side og ja så har jeg tabt mig mest på den ene side.. Og ja det øv! Men jeg kæmpe mig frem og er blevet god til at svinge med begge sider ( 10 minutter. Par side) Min hulahop’s vægt er på 2kg ( Kan købes i bilka) Ellers træne jeg mest croos, jeg forbrænder mest dér faktisk. Og altid Huskfiber efter træning, jeg har lavet et indlæg om dét herinde før (under mad) – Jeg vil gerne snart lave ny video med ” workut tips” Hvad synes i?

FLASHBACK!

 

foto 2 (2)

 

Min veninde Camilla sendt mig dette billed idag! Ja, det nemlig mig! Holy shit! Jeg var tyk ikke? Dét er for et år siden.. ( klassebilledet) Jeg er slet ikke flov over det? Det jo mig? Og sådan så jeg ud dengang? Der var en masse privatsager og jeg var ved at få det godt igen. Jeg bliver helt rørt at se dét billed! Jeg har kæmpet mig igennem det og ja, jeg bliver faktisk glad og ked af det på samme tid. Tak for alle jeres skønne hilsner og kærlig tanker! Jeg væddesætter dem alle sammen. LOVE //  ♥

 • Svar
  FLASHBACK // WORKOUT · Selected Bloggers
  24. januar 2014 at 14:43

  […] Så fik jeg trænet! Jeg træner cirka 20 – 30 minutter ( 5 gange i ugen) – Måske synes du at dét ikke er meget? Men jeg vil hellere træne en halv – time par’ gang i 5 dage ud end at gå amok også gå i kold. Jeg kender mig selv og alt med måde! Jeg træner mest hulahop ring – ( Jeg skal svinge ekstrem med venstre side) Dér jeg i starten mest svinget med høje side og ja så har jeg tabt mig mest på den ene side.. Og ja det øv! Men jeg kæmpe mig …read more […]

 • Svar
  FLASHBACK // WORKOUT · Selected Bloggers
  24. januar 2014 at 14:43

  […] Så fik jeg trænet! Jeg træner cirka 20 – 30 minutter ( 5 gange i ugen) – Måske synes du at dét ikke er meget? Men jeg vil hellere træne en halv – time par’ gang i 5 dage ud end at gå amok også gå i kold. Jeg kender mig selv og alt med måde! Jeg træner mest hulahop ring – ( Jeg skal svinge ekstrem med venstre side) Dér jeg i starten mest svinget med høje side og ja så har jeg tabt mig mest på den ene side.. Og ja det øv! Men jeg kæmpe mig …read more […]

 • Svar
  Frk Anja
  25. januar 2014 at 2:19

  Du har da heller intet at være flov over! Jeg synes du er for sej, godt kæmpet ♥

  • Svar
   Hamsa Yassin
   25. januar 2014 at 9:29

   Tak smukkeste <3 Elsker dine negle!

   • Svar
    Frk Anja
    25. januar 2014 at 21:42

    Du er bare skøn, tak :*

    • Svar
     Hamsa Yassin
     25. januar 2014 at 23:01

     DU SKAL SÅ MEGET LAVE MINE NEGLE ENGANG <3

 • Svar
  Frk Anja
  25. januar 2014 at 2:19

  Du har da heller intet at være flov over! Jeg synes du er for sej, godt kæmpet ♥

  • Svar
   Hamsa Yassin
   25. januar 2014 at 9:29

   Tak smukkeste <3 Elsker dine negle!

   • Svar
    Frk Anja
    25. januar 2014 at 21:42

    Du er bare skøn, tak :*

    • Svar
     Hamsa Yassin
     25. januar 2014 at 23:01

     DU SKAL SÅ MEGET LAVE MINE NEGLE ENGANG <3

 • Svar
  Funda
  26. januar 2014 at 16:16

  Glad for du for trænet! <3 og aldrig giver op!
  Respekt !

 • Svar
  Funda
  26. januar 2014 at 16:16

  Glad for du for trænet! <3 og aldrig giver op!
  Respekt !

Skriv en kommentar