BEAUTY / HÅNDBOLD / AND THE WEEKEND

januar 26, 2014

Hey Honeys!

Update/weekend: Tid til at skrive weekenden ud og jeg har virkelig nydt den! Glæder mig sådan til at komme igang med træning imorgen, jeg er så klar! Tja, det øv at Danmark tabt i aftes? Jeg synes stadig at de skal være stolte over at de fik en anden plads! Tillykke til Frankrig! Det var velfortjent og de spillet såååå godt! Jeg har selv gået til håndbold engang.. Loong time! Men jeg synes stadig at det er hyggeligt at se med nogle gange. Mens kampen kørte på tv spist jeg durum med Sine ( puha) Men man må godt når Danmark spiller finale ikke? Hehe.. Men imorgen skal dér trænes så det går nok. Jeg glæder mig så meget til fredag! Jeg skal nemlig til København the city! Dét bliver endnu en rejse med en masse eventyr ( jeg updater meget når jeg er dérover) Så det glæder jeg mig til! Efter kampen presset jeg vasketøjet i vaskemaskinen og gik amok med regningøen herhjemme! Jeg elsker bare når min lejlighed skinner! Og at man kan sove i nyt sengetøj. I need this one!

   foto 2 (6)

Ham dér Nikola Karabatic fra det Franske landshold er der lidt flot!! Hehe…

foto 1 (7)

foto 2 (7)

Vasketøj……

foto 5 (1)Jeg fik også  renset hud! Jeg elsker seriøst mine nye produkter fra: quaorganic ( så luksus) !!

foto 3 (3)

foto 4 (2)

Hvis i gerne vil vide mere om disse rense- produkter har jeg allerede lavet et indlæg ( HER – INDLÆG )

Sov dejligt! Glæder mig til at blogge en masse nyt i den kommende uge. XO

 • Reply
  Funda
  januar 26, 2014 at 9:16 pm

  Lige præcis omg folk skrev bar’ alt muligt på deres vægge at de var flov over at være dansker og jeg ved ikke hvad , HVAD FUCK! “tænkte jeg” ;D

  Altså, ja håndbold er spændene, men at man flover sig over sin nationalitet pga det? Det langt ude :O

  • Reply
   Hamsa Yassin
   januar 26, 2014 at 9:23 pm

   Ja men folk nu til dags 😉 De vil bare ha’ opmærksomhed! Som om at de kan spille håndbold 😀

   • Reply
    Funda
    januar 26, 2014 at 9:29 pm

    Lige præcis!

    • Reply
     Hamsa Yassin
     januar 26, 2014 at 9:30 pm

     du så klog 😛 hahahahaha lebbe funda <3

     • Funda
      januar 27, 2014 at 12:19 am

      Haha lige hvad jeg er bøsse Hamsa XD<3

 • Reply
  Funda
  januar 26, 2014 at 9:16 pm

  Lige præcis omg folk skrev bar’ alt muligt på deres vægge at de var flov over at være dansker og jeg ved ikke hvad , HVAD FUCK! “tænkte jeg” ;D

  Altså, ja håndbold er spændene, men at man flover sig over sin nationalitet pga det? Det langt ude :O

  • Reply
   Hamsa Yassin
   januar 26, 2014 at 9:23 pm

   Ja men folk nu til dags 😉 De vil bare ha’ opmærksomhed! Som om at de kan spille håndbold 😀

   • Reply
    Funda
    januar 26, 2014 at 9:29 pm

    Lige præcis!

    • Reply
     Hamsa Yassin
     januar 26, 2014 at 9:30 pm

     du så klog 😛 hahahahaha lebbe funda <3

     • Funda
      januar 27, 2014 at 12:19 am

      Haha lige hvad jeg er bøsse Hamsa XD<3

 • Reply
  BEAUTY / HÅNDBOLD / AND THE WEEKEND · Selected Bloggers
  januar 26, 2014 at 9:22 pm

  […] Update/weekend: Tid til at skrive weekenden ud og jeg har virkelig nydt den! Glæder mig sådan til at komme igang med træning imorgen, jeg er så klar! Tja, det øv at Danmark tabt i aftes? Jeg synes stadig at de skal være stolte over at de fik en anden plads! Tillykke til Frankrig! Det var velfortjent og de spillet såååå godt! Jeg har selv gået til håndbold engang.. Loong time! Men jeg synes stadig at det er hyggeligt at se med nogle gange. Mens kampen kørte på tv spist jeg durum med Sine ( puha) Men man må godt …read more […]

 • Reply
  BEAUTY / HÅNDBOLD / AND THE WEEKEND · Selected Bloggers
  januar 26, 2014 at 9:22 pm

  […] Update/weekend: Tid til at skrive weekenden ud og jeg har virkelig nydt den! Glæder mig sådan til at komme igang med træning imorgen, jeg er så klar! Tja, det øv at Danmark tabt i aftes? Jeg synes stadig at de skal være stolte over at de fik en anden plads! Tillykke til Frankrig! Det var velfortjent og de spillet såååå godt! Jeg har selv gået til håndbold engang.. Loong time! Men jeg synes stadig at det er hyggeligt at se med nogle gange. Mens kampen kørte på tv spist jeg durum med Sine ( puha) Men man må godt …read more […]

 • Reply
  Lonnie Hvidkjær
  januar 27, 2014 at 7:33 am

  Er fandme stadig stolt af Danmark! 🙂

  • Reply
   Hamsa Yassin
   januar 27, 2014 at 11:07 am

   wuhuuu 🙂 <3

 • Reply
  Lonnie Hvidkjær
  januar 27, 2014 at 7:33 am

  Er fandme stadig stolt af Danmark! 🙂

  • Reply
   Hamsa Yassin
   januar 27, 2014 at 11:07 am

   wuhuuu 🙂 <3

Leave a Reply