MONDAY D. 27 / UPDATE

27. januar 2014

Hey  Honeys!

Monday/update: Det jo idag at Paradise Hotel starter! Sæson 10 og jeg glæder mig bare så meget til at følge med igen, jeg har set Paradise hotel siden at dét hele startet! Kan stadig huske få fra  sæson 1. dér var med dengang. Dagen idag har været fantastisk! Fik trænet idag og  som sagt skal  dér trænes hele ugen ud ( har lavet indlægge fra mit workout idag) Ellers har jeg hygge herhjemme og lagt planer over bloggen. Jeg vil lige skrive en lille hilsen til jer som læser og støtter min blog/instagram hver eneste dag! Det betyder så meget for mig og  det er jeg evige taknemlig over. Jeg elsker at blogge! This is my world. SÅ tusind tak diamonds. Jeg har hygget med  at lave mad med Sine som skulle lave det færdigt men det endte med at jeg stod med det ( som altid) haha. Ha’ en dejlig aften og hyg jer. XO

foto 2 (9)

 • Svar
  MONDAY D. 27 / UPDATE · Selected Bloggers
  27. januar 2014 at 18:18

  […] Monday/update: Det jo idag at Paradise Hotel starter! Sæson 10 og jeg glæder mig bare så meget til at følge med igen, jeg har set Paradise hotel siden at dét hele startet! Kan stadig huske få fra sæson 1. dér var med dengang. Dagen idag har været fantastisk! Fik trænet idag og som sagt skal dér trænes hele ugen ud ( har lavet indlægge fra mit workout idag) Ellers har jeg hygge herhjemme og lagt planer over bloggen. Jeg vil lige skrive en lille hilsen til jer som læser og støtter min blog/instagram hver …read more […]

 • Svar
  MONDAY D. 27 / UPDATE · Selected Bloggers
  27. januar 2014 at 18:18

  […] Monday/update: Det jo idag at Paradise Hotel starter! Sæson 10 og jeg glæder mig bare så meget til at følge med igen, jeg har set Paradise hotel siden at dét hele startet! Kan stadig huske få fra sæson 1. dér var med dengang. Dagen idag har været fantastisk! Fik trænet idag og som sagt skal dér trænes hele ugen ud ( har lavet indlægge fra mit workout idag) Ellers har jeg hygge herhjemme og lagt planer over bloggen. Jeg vil lige skrive en lille hilsen til jer som læser og støtter min blog/instagram hver …read more […]

 • Svar
  Funda
  28. januar 2014 at 19:10

  Det mad! For hel lyst!

  • Svar
   Hamsa Yassin
   28. januar 2014 at 19:11

   Heheh søde <3

 • Svar
  Funda
  28. januar 2014 at 19:10

  Det mad! For hel lyst!

  • Svar
   Hamsa Yassin
   28. januar 2014 at 19:11

   Heheh søde <3

Skriv en kommentar