FUCK!! // UPDATE

31. januar 2014

Hey Honeys!

Oh my good altså! Det har været en syg dag.. Jeg kan slet ikke forstå at jeg overlevet det?! Dér jeg var andkommet til københavn blev jeg hentede af min veninde. Og vi skulle straks videre til frederiksberg hvor jeg skulle op til en pige som skulle fixe mine nails.  Problemet var bare for os begge at vi ikke vist så meget om hvor og hvordan tingene ligger henne af her i københavn? Vi brugt hurtigt google-maps eller hvad nu det hedder til at slå adressen op på. Vi skulle med en bus og det var så ikke den rigtig bus… Så skulle vi med en anden bus og dér ventede vi en helt time.. kom bussen? Næh nej… Vi kom ind på sådan en center på frederiksberg hvor vi mødt en fyr som hjalp os med taxa og kørt os hen til hans adresse så vi kunne blive hentede.. ( Tak Steven) Taxaen sagde at de ville komme indenfor 20 minutter.. Sjovt nok skulle vi stå og vente endnu en time på at den taxaen kom.. ( Det var fucking koldt) Endelig kommer vores taxa! Yeeeah! Vi smutter over til negle damen som aftalt.. og er hun så hjemme dér vi kommer? NEJ HUN ER BARE SMUTTET!!!!!!!!! Årh!!!!!! Nok med det.. SÅ skulle vi ind til hovedbanegården igen og vi fik noget mad… (McDonald’s) Og alligevel prøve vi  bare på at holde humøret oppe.. ( dog var vi ved at smadrer hinanden op til flere gange af vrede) Men vi klare den… Jeg er så TRÆT NU!! og skal op og lave magazine imorgen tidlig.. Shit.. Jeg ligger og varmer mig lige nu.. I neeed!!! De andre er  nede efter slik og hygge.. Jeg falder snart i søvn… Sov dejligt!!!!! Gonna love and smile. XO

 • Svar
  FUCK!! // UPDATE · Selected Bloggers
  31. januar 2014 at 18:54

  […] Oh my good altså! Det har været en syg dag.. Jeg kan slet ikke forstå at jeg overlevet det?! Dér jeg var andkommet til københavn blev jeg hentede af min veninde. Og vi skulle straks videre til frederiksberg hvor jeg skulle op til en pige som skulle fixe mine nails. Problemet var bare for os begge at vi ikke vist så meget om hvor og hvordan tingene ligger henne af her i københavn? Vi brugt hurtigt google-maps eller hvad nu det hedder til at slå adressen op på. Vi skulle med en bus og det var så ikke …read more […]

 • Svar
  FUCK!! // UPDATE · Selected Bloggers
  31. januar 2014 at 18:54

  […] Oh my good altså! Det har været en syg dag.. Jeg kan slet ikke forstå at jeg overlevet det?! Dér jeg var andkommet til københavn blev jeg hentede af min veninde. Og vi skulle straks videre til frederiksberg hvor jeg skulle op til en pige som skulle fixe mine nails. Problemet var bare for os begge at vi ikke vist så meget om hvor og hvordan tingene ligger henne af her i københavn? Vi brugt hurtigt google-maps eller hvad nu det hedder til at slå adressen op på. Vi skulle med en bus og det var så ikke …read more […]

 • Svar
  Funda
  31. januar 2014 at 19:21

  Velkommen til KBH!
  -Hyg dig, kbh er dejligt<3

  • Svar
   Hamsa Yassin
   31. januar 2014 at 19:47

   Ja det er smukke. Godnat<3

 • Svar
  Funda
  31. januar 2014 at 19:21

  Velkommen til KBH!
  -Hyg dig, kbh er dejligt<3

  • Svar
   Hamsa Yassin
   31. januar 2014 at 19:47

   Ja det er smukke. Godnat<3

 • Svar
  Jawiii
  31. januar 2014 at 20:15

  Hejsa.. Du skal altid holde din gejst oppe, for så vil du klare den lige meget hvad. ❤️
  Har hørt om dig en del og fulgt dig i et stykke tid, alle har en mening om dig, og for at være ærlig så beundre jeg dig over du så stærk. Håber det bedste for dig, os selvom jeg burde være mod dig ifølge nogle, hvis du ved hvad jeg mener. Men du skal vide at du pisse sej. Og det må man sku give dig. Kys og stort kram fra mig.. ❤️

  • Svar
   Hamsa Yassin
   1. februar 2014 at 8:35

   hvor er du sød! Thabk you søde. Det væddesætter jeg:) kram herfra

 • Svar
  Jawiii
  31. januar 2014 at 20:15

  Hejsa.. Du skal altid holde din gejst oppe, for så vil du klare den lige meget hvad. ❤️
  Har hørt om dig en del og fulgt dig i et stykke tid, alle har en mening om dig, og for at være ærlig så beundre jeg dig over du så stærk. Håber det bedste for dig, os selvom jeg burde være mod dig ifølge nogle, hvis du ved hvad jeg mener. Men du skal vide at du pisse sej. Og det må man sku give dig. Kys og stort kram fra mig.. ❤️

  • Svar
   Hamsa Yassin
   1. februar 2014 at 8:35

   hvor er du sød! Thabk you søde. Det væddesætter jeg:) kram herfra

Skriv en kommentar