Ethniqa Magazine / COMING SOON!

1. februar 2014

 

Hey Honeys.

Update/Today: Så fik jeg lavet det interview idag med: ethniqamagazine.dk Jeg er spændt på at se hvordan i vil modtag det, jeg er meget ærlig omkring mit liv og mine handlinger, rejser, oplevelser, kærlighed, had, barndom, fortid, fremtid, drømme JA og bare hvem er ham dér blog-gerne Hamsa? Det var super fedt at brug et par timer med de sødeste piger som arbejder dér. Vi hygge os og var en smut forbi The body shop på strøget ( kommer i til at læse meget mere om) Og det hele gik som planen. Jeg har hygge mig og nyder at være i  københavn! Jeg kan slet ikke vente til at jeg engang selv skal bo her og starte et liv med alle mine drømme og alt det jeg går og laver fortiden. Jeg kan ikke fortælle så meget om det mere, jeg poster frem når det hele er klar. Glæder mig til i aften og imorgen er det turen hjem igen, jeg har fået en masse nye opleveler og på mit CV. Glæder mig til at dele alt med jer.. Nu vil jeg slap af og nyde min weekend <3 Hyg jer! Love H.

Pigerne fra ethniqamagazine – AYAN MOUHOUMED /  VERONICA CRUZ DEL VALLE.

foto 3 (10)

 foto 2 (17)

De sødeste piger fra The body shop.

foto 2 (18)

foto 4 (8)

foto 3 (11)

Det var så koldt!! Men det lykkes at få det hele i hus. Ha’ en dejlig aften! XO

foto 4 (9)

    Skriv en kommentar