MANDAGENS OPSKRIFT / I NEED

3. februar 2014

Hey Honeys:

Opskrift/Mad: Jeg fik helt vildt lyst til at lave mad og et indlæg omkring hvordan jeg laver mad. Jeg fandt bare på noget ( Hvilket jeg bare tit  gør’) Jeg er ikke typen som bare går efter et eller nogle opskrifter. Jeg ved endelig ikke hvad denne ret hedder? Men ja, jeg fik dét lavet og det smagt himmelsk! Jeg elsker at lave mad! Så sundt så muligt.

Kyllingfiler som jeg skære ud i små stykker med salt/peber.

foto 1 (25)

Grøntsager ( det skal tørres inden man bruger det) Det skal også på panden og steges.

foto 2 (24)

Jeg blander grøntsagerne / kyllingfilte sammen.

foto 3 (17)

Så bruger jeg : ” OMA / DET GODE FLØDEALTERNATIV ( 4 % fedt ) Og blande det sammen med det.

foto 4 (16)

Udover at  bruger : OMA / DET GODE FLØDEALTERNATIV / Stege altid med OMA STEGE BAGE.

foto 2 (25)

Frisk grønt økologisk pasta.

foto 1 (26)

 Broccoli salat. Æbler, rosiner, pentus, cremefraiche ( 7%) sukker, salat.

foto 4 (15)

Bum bum.. Det smagt så lækkert! Prøv det. Ha’ en dejlig aften diamonds.

foto (7)

    Skriv en kommentar