Why I blog?

februar 4, 2014

Hey Honeys!

MANGE af jer og mange andré spørger  mig tit indtil hvorfor jeg endelig blogger? SÅ nu har jeg tænkt mig at lave dette indlæg omkring det. Jeg har aldrig selv regnet med at jeg skulle blogge i mit liv og dét hele kom bare af sig selv. Jeg har aldrig læst eller tænkt på blog-verden førhen, jeg er så glad for at jeg tog det valg idag! Som blogge kan gi’ dig mange muligheder i fremtiden. Hvis man drømme om at bygge sin blog på at vise andre hvad man gør’ og hvordan, sang, skuespil, tv og meget mere. Så kan man nemlig blogge sig frem til disse ting, jeg har fået mange muligheder ved at blogge. Og dét her er bare kun starten for mig, jeg ved at mange af jer ved hvordan min blogging har gået og jeg er så stolt af mig selv. Jeg takker alle mine skønne støtter! Thank you diamonds! Alle skal starte et sted og ingen er verdens bedste til det man laver. Husk at alle udvirkler sig med tiden, så længe du kæmper hårdt for dét skal det nok blive stort. Derfor blogger jeg! XO

foto 4 (13)

    Leave a Reply