VENINDE / FROKOST / ONSDAG

5. februar 2014

Hey Honeys!

Jeg var lige ude med Sine idag, dér hun har haft fødselsdag og vores dage har været stresset valgt vi at tag ud og fejre det lidt idag. Vi var på jensens bøfhus og jeg elsker jo jensens! Vi fik bøf og dessert ( Ups) Der skal bare trænes ekstra idag! Gud! Jeg fik cheesecake for første gang idag! Og det smagt bare så godt! Nam nam.. Jeg har altid troede at det smagt grimt!! Dér jeg ikke er så vild med ost og den slags. Det var super hyggeligt at ha’ en dag med Sine og hyg sig med det.

foto 2 (28)

Mine smukke smykker fra  / Black-Design.dk / Chanti.dk

foto (10)

foto 1 (29)

Frokost! Jensens bedste bøffer!

foto 3 (20)

Cheesecake, caaaake! Træning senere! ups!

foto 2 (29)

Jeg fik shoppe lidt idag, hvad synes i om min nye pung? Den er fra / Trend Accessories

foto 4 (18)

 • Reply
  VENINDE / FROKOST / ONSDAG · Selected Bloggers
  5. februar 2014 at 13:40

  […] Jeg var lige ude med Sine idag, dér hun har haft fødselsdag og vores dage har været stresset valgt vi at tag ud og fejre det lidt idag. Vi var på jensens bøfhus og jeg elsker jo jensens! Vi fik bøf og dessert ( Ups) Der skal bare trænes ekstra idag! Gud! Jeg fik cheesecake for første gang idag! Og det smagt bare så godt! Nam nam.. Jeg har altid troede at det smagt grimt!! Dér jeg ikke er så vild med ost og den slags. Det var super hyggeligt at ha’ en dag med Sine og hyg sig …read more […]

 • Reply
  VENINDE / FROKOST / ONSDAG · Selected Bloggers
  5. februar 2014 at 13:40

  […] Jeg var lige ude med Sine idag, dér hun har haft fødselsdag og vores dage har været stresset valgt vi at tag ud og fejre det lidt idag. Vi var på jensens bøfhus og jeg elsker jo jensens! Vi fik bøf og dessert ( Ups) Der skal bare trænes ekstra idag! Gud! Jeg fik cheesecake for første gang idag! Og det smagt bare så godt! Nam nam.. Jeg har altid troede at det smagt grimt!! Dér jeg ikke er så vild med ost og den slags. Det var super hyggeligt at ha’ en dag med Sine og hyg sig …read more […]

 • Reply
  Louise maj
  5. februar 2014 at 13:57

  Ser lækkert og hyggeligt ud! ELSKER dine ringe, de ser så søde og fine ud 🙂

  • Reply
   Hamsa Yassin
   5. februar 2014 at 13:58

   Tusind tak søde! Jeg tjekker lige din blog:)!

 • Reply
  Louise maj
  5. februar 2014 at 13:57

  Ser lækkert og hyggeligt ud! ELSKER dine ringe, de ser så søde og fine ud 🙂

  • Reply
   Hamsa Yassin
   5. februar 2014 at 13:58

   Tusind tak søde! Jeg tjekker lige din blog:)!

 • Reply
  Sonia Styles
  5. februar 2014 at 14:47

  Det ser hyggeligt ud 🙂

  • Reply
   Hamsa Yassin
   5. februar 2014 at 17:28

   Tak smukke <3

 • Reply
  Sonia Styles
  5. februar 2014 at 14:47

  Det ser hyggeligt ud 🙂

 • Reply
  Sonia Styles
  5. februar 2014 at 14:47

  Det ser hyggeligt ud 🙂

  • Reply
   Hamsa Yassin
   5. februar 2014 at 17:28

   Tak smukke <3

 • Reply
  Kira
  5. februar 2014 at 15:40

  Ser hyggeligt ud skat.
  Cheesecake er den bedste kage i verdenen 😀 Det var på tide du fik den smagt :p

  • Reply
   Hamsa Yassin
   5. februar 2014 at 17:29

   Ja skat! På tide <3 😀

 • Reply
  Kira
  5. februar 2014 at 15:40

  Ser hyggeligt ud skat.
  Cheesecake er den bedste kage i verdenen 😀 Det var på tide du fik den smagt :p

 • Reply
  Kira
  5. februar 2014 at 15:40

  Ser hyggeligt ud skat.
  Cheesecake er den bedste kage i verdenen 😀 Det var på tide du fik den smagt :p

  • Reply
   Hamsa Yassin
   5. februar 2014 at 17:29

   Ja skat! På tide <3 😀

Leave a Reply