BAG FACADEN / MY SECRET

6. februar 2014

 

Har vi ikke alle nogle gange en facade oppe? Det har jeg faktisk tænkt over længe nu. Jeg har selv haft en facade oppe engang, jeg synes egentlig  ikke at det er særlig fedt at skulle udgive sig for være en som man egentlig slet ikke er? Jeg skulle bare overleve og sådan var dét bare! Jeg må ærligt indrømme at jeg på ingen måde er flov eller bange for fortælle omkring mig selv. Det er en del af mig? og hvem jeg egentlig er? Ja, måske sidder der en masse smålig mennesker derude og griner ” oh my good ”  og siger en masse ting om min blog. Men ved i hvad? Jeg er så ligeglad!  Efterhården er jeg bare blevet ligeglad med folks snak, fok som har intet indhold livet og folk som bare skal snakke og det virkelig et skøn følelse af have! Jeg tror alle har et facade oppe, jeg har ihvertfald haft det engang, jeg var nok bange for at folk skulle sige at jeg var ” gay” eller den stil.. Det var også en kamp efter jeg kom frem med det og hvordan tingene blev, jeg har kæmpet mig frem, trådt på en masse mennesker og alligevel står jeg her idag. Jeg fortyrder ingenting af hvad jeg har gjort eller sagt engang, for det er fortid og måske skulle man tænke på hvorfor man gør’ som man gør? Ikke kom her og spil hellig og fortælle mig at i aldrig  har gjort nogle dumme ting.  Man gør’ som man gør’ af et årsag eller et grund og dér skal man så finde ud af hvad er problemet? Om man egentlig kan løse det? Jeg har lært at smide min facade væk, jeg blev nødt til det! Ellers vil jeg jo være kold og et ubehageligt menneske? Man bliver nødt til at bare være ligeglad med hvad andre synes om en eller  tænker om en. Man skal arbejde sig frem til og finde ud af hvem man er? Hvad man måske kunne la’ vær med at sige eller gør’ og finde en masse eksempler frem. Tit er det en årsag fra barndommen, jeg ret sikker på at jeg har mange svagheder fra dengang og det skal man arbejde hårdt på. Jeg gør’ mit forsøg.

 

foto 3 (21)

 • Svar
  Paulina Thøgersen
  6. februar 2014 at 19:02

  Et af de bedste indlæg skatter! Godt skrevet! ❤️

  • Svar
   Hamsa Yassin
   6. februar 2014 at 19:47

   tak min skat!!! <3

 • Svar
  Paulina Thøgersen
  6. februar 2014 at 19:02

  Et af de bedste indlæg skatter! Godt skrevet! ❤️

  • Svar
   Hamsa Yassin
   6. februar 2014 at 19:47

   tak min skat!!! <3

Skriv en kommentar