Onsdag d. 12/2/14

12. februar 2014

Hey honeys!

Igår var jeg ude med Sine og vi  havde sådan set en okay aften, jeg sådan set ved at komme ovenpå igen. Jeg bare træt af nogle typer.. Men pyt, jeg er kommet videre og jeg kan nu grine af det. Gud! Jeg mødte U$O igår! Kender i ham? Han er rapper og faktisk ret god! Han virket super fin og stille g rolig..  Og ikke alt for meget af dét der ” hej jeg for kendt” Men han spillet på Buddy holly i holstebro igår. Dagen har været lang!! Jeg sådan set kommet ovenpå nu og været i bad. Skal lige rydde op og spise og få styr på en masse andet. Jeg skal forresten ikke feste i 4 måneder, jeg kan sagtens holde det igen! Glæder mig til træning og alt det andet fra imorgen. Ses senere! XO

U$O og jeg. Han har godt nok tabt sig! Respekt!! 

foto 1 (2)

 

Sine og jeg! Crayz billed! LOL

foto 3

    Skriv en kommentar