COOMAX® POWERBANK / EASYPOWER.DK

13. februar 2014

Hey Honeys!

Så fik jeg endelig min Coomax® 2600mAh Powerbank hjem! Den er fra: easypower.dk og koster kun 189 kroner lige nu. Jeg super træt af at min iphone tit bare går ud fra strøm! Så nu har jeg endelig fundet en løsning! ( Så kan man også ha’ den med over alt) man kan få den i flere farver, jeg valgt dog Pink 😉 

Kan købes her / POWERBANK  

foto 2 (3)

foto 3 (1)

INFO:

En Powerbank er et transportabelt batteri, som du kan tage med dig overalt og oplade dine elektroniske enheder på farten. Ideel til lange arbejdsdage, ferier eller andet hvor du simpelthen bare tilslutter din Powerbank til din iPhone/Samsung/HTC eller anden elektronisk enhed, enheden går straks i gang med at blive opladt.

 

Trin 1) Du oplader din Powerbank ved at tilslutte den til en computer eller lign. med det medfølgende USB-kabel.

Trin 2) Når du vil oplade din enhed, bruger du blot det kabel der fulgte med i dit køb.

Hvis du har en iPhone, skal du f.eks. blot bruge det opladerkabel der fulgte med til din iPhone.

– Gratis 1-2 dages levering!

Easypower facebook side / tjek det ud: HER

foto 4

    Skriv en kommentar