SOLEN SKINNER PÅ EN MANDAG!

17. februar 2014

Hey Diamonds!

Update: Solen skinner højt her i Midt/Vestjylland! Årh, jeg er i så godt humør idag! Højt musik og alt er godt. Luise ( min bedsteveninde) Har været her i et par timer idag, vi hygge os og snakket en masse snak. Jeg har ryddet op og hygge med Luise og slappe af. Jeg vil nyde resten af solen fra idag og træning senere og blog. Jeg er glad! Jeg har nye planer og en masse fede rejser jeg skal på og glæder mig bestemt til at dele dét med jer. Jeg har forresten lavet smoothie idag, indlægge ligger lidt længere ned og dét smagt godt! Mhm! Håber at i alle har sådan en dejlig mandag som mig selv.  Ses senere!

SOLEN SKINNER HERHJEMME!

foto 1 (5)

Masser af lys i lejligheden.. I like this!

foto 2 (5)

Smoothie is life style! FØLG MIN INSTAGRAM – HER

foto (3)

 • Svar
  Funda
  18. februar 2014 at 19:27

  Omg der ikke så meget sol hernede , i hvert fald ikke Idag :'(

  -Ps’ har savnet din blog maaain :O

 • Svar
  Funda
  18. februar 2014 at 19:27

  Omg der ikke så meget sol hernede , i hvert fald ikke Idag :'(

  -Ps’ har savnet din blog maaain :O

  • Svar
   Hamsa Yassin
   18. februar 2014 at 19:57

   velkommen tilbage <3 i miss you

 • Svar
  Funda
  18. februar 2014 at 19:27

  Omg der ikke så meget sol hernede , i hvert fald ikke Idag :'(

  -Ps’ har savnet din blog maaain :O

  • Svar
   Hamsa Yassin
   18. februar 2014 at 19:57

   velkommen tilbage <3 i miss you

Skriv en kommentar