FORSPØGELSER/ BEAUTY/ MY DAY

19. februar 2014

 

Hello my dears!

UPDATE/MY DAY: Jeg har endelig fået tid til at skrive om mine sidste dage, forspøgelser  og en masse andet! Jeg vil starte med at sige; tak for alle jeres skønne beskeder fra min video dag! Det betyder rigtigt  meget at jeg kan hjælpe en masse unge! ( Omkring vægttab se den HER) Udover det er jeg startet med mit seriøse træning igen! Jeg træner 5 gange i ugen ( helst) Cross, Hulahop ring, løb og ja! Jeg gir’ den gas… Men krop siger dog av av.. Men never stop!! Jeg tager dog hvile dage. Jeg har forresten fået købt mig, det andet skyr i snakket om? Kan i huske det??? Skyr med pære og vanilje! Det smager bare lækkert! JEG ELSKER DET! Og at dét er så sundt er et kæmpe bonus!

foto 4 (2)

MY NEW NAILS! BLACK AND GOLD.

pris samt. alt info HER / Love my new nails.

foto 1 (6)

Efter jeg fik trænet idag, poste jeg mit lækker mixet salat som består af: Baby mix salat, majs, ærter, pentus, fetaost og tomataer.

foto (4)

Aftensmaden var hellere ikke så ringe! I love this!

foto 3 (5)

Igår hygge jeg med min elsket: Mud Mask regulerer og absorberer overskydende olie fra huden. Samt tilfører huden mineraler og vitaminer fra det Døde Hav! Det kan købes hos apbeuty.dk ( Her er linket)

foto 1 (7)

foto 2 (6)

    Skriv en kommentar