MY DREAMS / IDOLER

27. februar 2014

Hey bloggen.

My dreams: Mange af jer har spurgt ind til mine drømme, planer og idoler. Så derfor laver jeg denne indlæg for jer, jeg har mange drømme og planer!! Og hvad er det endelig vi lever for? Er det ikke vores mål i livet? Og drømme? Uden drømme var vi fortabt! ( efter mit mening) Jeg har altid drømt om at lave mit eget talk – show! Det er en af mine store drømme! Jeg ser virkelig også op til Oprah Winfrey  & Dr. Phil  – Som  er verdens kendte og har hjulpet så mange mennesker, jeg elsker den slags tv. Udover reality! Det er en drøm.. Og jeg skal bestemt lave mere tv! Jeg vil  også lave parfumer, makeup og produkter og jeg har allerede små planer i hus.

My idol.

396025_10151141256038909_327265782_n

Jeg drømmer også om at lave mit eget shit! Makeup og produkter. Jeg elsker jo den slags, så hvorfor ikke prøve lykken? Jeg vil altid kæmpe for mine drømme. Jeg er et kæmpe fan af Chanel og deres produkter er et stort hit.

foto 5 (6)

foto 4 (9)

Never stop for your dreams..

foto 2 (17)

    Skriv en kommentar