HERNING / NEW IN / FRI DAY

28. februar 2014

Hey bloggen!

Hjemme: Så er jeg lige kommet hjem fra Herning! Holy shit! Jeg er så træt.. Men jeg hygge mig og fik en masse godt mad med de søde piger, jeg var afsted med Trine, Sine og Mette. Søde piger! Vi spist på en café som hedder ” Karma” som ligger inde i henringcenteret. Super lækkert sted! Trist, at vi ikke har sådan et her i Holstebro.. Jeg fik også lidt nyt til skabet og jeg er helt vild med det! Jeg elsker bare H&M! Man kan altid finde en masse godt til små penge. Jeg er hjemme nu og  vil slappe lidt af, jeg skal faktisk ud og feste i aften og lige nu ikke? SÅ orker jeg det ikke! Men.. Nu må vi se. Håber at i hygger! Ønsker jer en dejlig weekend. xx

Mhm! Det smagt så lækkert! Jeg elsker simpelthen bare deres mad!

foto 1 (18)

 

På vej til Herning..

foto 2 (19)

Mit nye tøj! Er helt vild med mine nye trøjer og bukser! Kan købes hos H&M – Elsker dem! Hvad synes i?

foto 3 (15)

foto 4 (10)

Fååååck.. Vi er jo herre grimme! Hehe!!

foto (9)

 • Svar
  Line Pedersen
  4. marts 2014 at 13:19

  Herning er den fedeste by! Er selv derfra!

  • Svar
   Hamsa Yassin
   4. marts 2014 at 13:19

   Ja! I love Herning <3

 • Svar
  Line Pedersen
  4. marts 2014 at 13:19

  Herning er den fedeste by! Er selv derfra!

  • Svar
   Hamsa Yassin
   4. marts 2014 at 13:19

   Ja! I love Herning <3

Skriv en kommentar