D. 1 MARTS / NEW IN / FUCK THIS

1. marts 2014

Hey bloggen.

Igår: Vi startet herhjemme ved mig, og hygge os feste og det var så fedt. Vi havde faktisk også en fed bytur.. Ja, indtil en eller anden møg -tøs.. ( sorry) Skulle ødelægge det for os andre.. Og som i så at jeg skrev på instagram.. Der altid noget galt her.. Jeg hader den her by! Kan slet ikke vente til at skulle flytte væk herfra.. Nok om det! Gider simpelthen ikke at skrive om disse taber på min blog.. Men tak for alle jeres skønne beskeder! Livet går videre.. And fuck this! Jeg har bare fedet den idag, mit nye makeup ( til mine læber, bryn og vipper er kommet! Jeg elsker det! Håber at i får en dejlig aften.. Skal bare slap af!

New in from makeup-online.dk – Det så billigt og godt!

foto 5 (8)

foto 1 (19)

Party….

foto 3 (16)

Mhm! Lækker lørdag! Håber at i hygger! Opskriften skal jeg nok skrive på en af dagene.. Jeg virkelig træt! ZZZZzz

foto 2 (20)

 • Svar
  emilie
  2. marts 2014 at 10:31

  hvor skal du flytte hen? københavn,fyn,jylland?

  • Svar
   Hamsa Yassin
   2. marts 2014 at 10:32

   kbh <3

 • Svar
  emilie
  2. marts 2014 at 10:31

  hvor skal du flytte hen? københavn,fyn,jylland?

  • Svar
   Hamsa Yassin
   2. marts 2014 at 10:32

   kbh <3

Skriv en kommentar