TIRSDAG / WORKOUT / RENGØRING

4. marts 2014

Hey bloggen.

Tirsdag: Wuhu.. Den har stået på rengøring, træning og lækkert mad herhjemme. Og jeg er stadig igang! Vasker nemlig tøj.. Blev færdig altså! Jeg fik bare lyst til at gøre rent.. og det blev lækkert! Lige efter tog jeg min bedste ven ( hula hop ring) og svinget mig frem i 20 minutter.. ( 10 minutter på begge sider) Og ved i hvad?! Jeg har jo skrevet før at jeg konstant tabt den når jeg svinget den venstre side og idag.. tabt jeg den IKKE! Wuhu!! Det så sejt.. Er så glad for at jeg startet med at træne igen.. go! SÅ blev det tid til noget lækkert kød, salat og lækkert blev det. Dagen har været okay, jeg skal til tandlægen  imorgen… Hell no!

Bum.. bum!

foto 3 (18)

foto 4 (13)

Selfie time.. Mens jeg gjort rent! hahah…

foto 5 (10)

mhm.. det smagt så godt! Så nemt og lækkert som det ser ud.

foto 1 (23)

Skriv en kommentar